Імміграція до Манітоби
-
Original passport request зʼявляється на сайті з анкетою, але й спам перевіряли… А не знаєте, якщо, наприклад, вона приїде по туристичній візі, вона буде з малою дитиною і працювати навряд чи буде ще з рік, але які є варіанти, щоб можливо якось разом потім подаватись на PR чи хоч щось мати, на що сподіватись можна, так би мовити?
-
Добрий вечір! Підскажіть, будь ласка, якщо останні 2 роки працювала як contractor за контрактом з компанією з Кіпру, але в Україні як ФЛП не була оформлена, то такий стаж роботи може бути зарахованим і я зможу отримати бали за нього чи ні? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Справа в тому, що по туристичній візі людина може перебувати в Канаді не більше 6 місяців. До того ж в неі не буде ані health card, ані інших документів, необхідних для нормального життя. Тобто в будь-якому разі потрібен або робочий дозвіл або навчальний дозвіл для перебування в країні довше, ніж пів року. Можливо, тут хтось більше знає, чи є підставою те, що ви маєте робочий дозвіл, щоб вона звідси вже теж на нього могла податися. Але я принаймні такоі інформаціі не чула. Після 31 березня такоі можливості, на жаль, вже не буде . Ну якщо, звісно, не продовжать програму в останній день.
-
-
Є контракт та можу взяти лист від роботодавця, де буде вказано, що працювала full-time. Проте зареєстрованого ФОП не має. Питаю, бо у відео Дмитро казав про фріланс та як його можна підтвердити. Тому намагаюся зрозуміти, чи обов’язковим критерієм є зареєстрований ФОП в Україні