Імміграція до Манітоби
-
В мене )
-
Якщо вам вистачає балів податися на swo зараз, то поки ви закінчити навчання ви вже можливо отримаєте пр, або як мінімум отримаєте aor і зможете отримати bowp.
-
Вітаємо, Vladyslav Havrylenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня усім, збираюсь подаватися на PR. Потрібна порада БУДЬ-ЛАСКА хто уже мав справу з такими варіантами: 1) Працюю офіційно у Монітобі 10 місяців маю купу на працьоввних годин і тому подібне., 2) Маю рідного брата який проживає у Монітобі 15 років уже. Питання Шановін «по якій програмі краще податися»??? Через рідних чі через робочі години як більшість ??? БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ВАШУ УВАГУ ТА ЧАС, ДЯКУЮЮВЕДИЧЕЗНЕ!!!
-
Навряд чи, була б офіційна інформація про це на сайт MPNP
-
Можливо зупинили як у Альберті (
-
Мала бути минулого четверга, але з якоїсь причини не було і не зрозуміло тепер коли буде наступна 🙈
-
З повагою Дякую ще раз Вам Шановні!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. У additional docs є вкладка Translation and affidavit. Не зовсім зрозуміло, мені потрібно до вкладки наприклад свідоство про шлюб/освіта додавати тількі оригінал, а потім у вкладку TaA кидати усі переклади всіх доків? Чи я можут додавати відразу оригінал та переклад до однієї вкладки?