Імміграція до Манітоби
-
Потрібно було це врахувати при подачі на номінацію
-
Але звичайно є люди, хто цього не робить. Я також вказала більше і думала потім витрати те, що більше потрібного хоча б на оплату федерального етапу, але порекомендували цього не робити
-
Не можу відповісти про такий випадок. Моє розуміння коштів: для імміграції тут потрібно мати 10 на людину+2 на кожного члена родини, але для тих хто тут вже працює, є типу «спрощення», вони враховують зп. Але ж якщо ви вказали 5000, а потім почали їх витрачати, означає, що ви не можете себе утримувати на свою зп. Це економічна імміграція, яка передбачає платоспроможність аплікантів і виключає шанс нагрузки на країну в разі втрати роботи. Тому і потрібні ці заощадження
-
Пункт звучить як amount of liquid, transferable settlement funds, машина точно не туди
-
Наскільки я знаю, рухоме майно тут не є liquid funds, тому у разі чого підтвердити кошти машиною не можна.
-
Василь або Дмитро з КУК, вже не памʼятаю
-
Вітаємо, Tatyana B! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Заповнюю language ability перед сабмітом на номінацію. По двум питанням cтупор: 1. I have used English or French as the primary language of communication at work. (If yes - You must submit documentation proving that your employment was conducted in English or French) На роботі комунікація виключно англійською, але як це довести? Або можу просто відповісти ні, щоби не заморочуватись цим? 2. I have studied English or French as a foreign language or as a second language Та шкільна, та університетьска освіта рахуються? Дякую
-
Вітаємо, Гамкало Іванна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора, чи має Latter of employment строк дії? В майбутньому плануємо подаватись на swo ,але боїмось що роботу втратимо, тому хочемо взяти цей лист раніше.