Імміграція до Манітоби
-
Наскільки при сабміті документів на номінацію буде "фатальним" заборгованість на кредитці около 1000cad? При тому що funds на рахунку spouse вистачає та більше 12к, навіть враховуючи цю заборгованість
-
SWO - так, SWM - ні.
-
Я не знаю, чи цікавить це pnp, але в описаній вами ситуації, коли є достатньо накопичень, незрозуміло, навіщо не сплачувати кредитку місяцями і вбивати кредитний рейтинг в ноль
-
Підкажіть будь ласка,після зняття обмеження з work permit,чи потрібно оновлений wp додавати до своєї аплікації на провінційну номінацію?
-
Хто може підказати чи потрібно мати на рахунку 12тисяч для подачі на ПР?дякую усім
-
Дякую. Сплачується. А якщо б не сплачувалось місяцями, наприклад?
-
Їм можна зателефонувати з апарата на першому поверсі
-
Доброго вечора всiм Для swo вказуємо селпiп найменший бал чи average? Дякую
-
люди якщо я один подаюсь, я ставлю 0 чи 1?
-
дякую)
-
Так, ми прилітаємо 7го
-
Александр, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ми прилітаємо 5 березня
-
@Po_Na1, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Чи треба працювати на одного роботодавця та один NOC весь час, поки не отримаєш ПР? (Якщо це SWM напрямок, наприклад) Якщо так, то що буде, якщо звільнять, наприклад, за неділю до отримання ПР? Все починати заново? Також цікаво як це працює у випадку із SWO + спецвибірка.
-
Не треба, можна міняти й на інший НОК, але з дозволу офіцера
-
Українці, настав час повертатись додому! Нас чекає мобілізація 👍🏻 www.eurointegration.com.ua/news/2024/02/26/7180536/
-
Так а при чому кулеба? Ти ж написав цю повістку дня в чаті.
-
Опять з афедавідом, я казав щоб не плутали людей. Афедавід не потрібен в Канаді!
-
З Кулебою?
22 Jan 2023, 05:40
130776/231408
about an hour ago