Імміграція до Манітоби
-
Привіт громадо!Таке запитання, чи хто допоможе зрозуміти.У дитини був подовжений виїзним консулом паспорт, звітно, віза експайрі, але консул сказав, що без виїзду за межі Канади, вона є дійсною на строк подовження паспорту.За цей час я подала документи на MPNP програму з тим паспортом, який є і поясненнями (ще чекаю).Наразі я подала документи на виготовлення нового паспорту дитині.Ось запитання: чи можу я подати на нову візу дитині після отримання нового паспорту і за якою програмою?КУАЕТ закінчилася, то як мені тепер оформити нову візу дитині?Щось мені страшно, бо якщо буде номінація, то на наступний етап мені треба буде подати новий дитячий паспорт із візою, а я не можу зрозуміти, як я її тепер можу отримати.Якщо хтось допоможе з відповіддю, буду дуже вдячна.
-
То ви вважаєте, що я можу подати її новий паспорт без візи на етапі подання на PR? Я так розумію, що не маючи візи єдина проблема, якщо треба виїхати, а потім в’їхати до Канади?Яи правильно я зрозуміла?
-
Ми отримали стаді перміт , діти теж не мають віз, бо прилетіли по ЕТА, одноразовий вʼїзд
-
Перепрошую, але може я чогось не розумію, то як немає візи?Може, вона вклеєна в паспорт батьків?То моїй дитині 12 років, в неї паспорт і віза.У переліку документів вказано що треба подати всі діючі документи. Окрім того, якщо в нас буде новий паспорт то нам буде треба отримати новий стаді перміт, але як я його можу отримати без візи?
-
Вибачаюсь тупе питання Якщо хочу спробувати новий вп оформити то треба заходити в ірсс акаунт з якого вже робила перший і знімала обмеження? Я його не памʼятаю просто ))
-
Так, я так теж думаю, що віза лише для вʼїзд/ виїзд потрібна. Кажуть, що хто подається на PR по КУАЕТ, візи може і не бути. Ми принаймі так подалися тиждень тому. Але може хто напише іншу відповідь Вам, це лиш ми так робимо, чи правильно не знаю
-
Так, вірно
-
Головне щоб не менше , правильно?
-
Звичайно
-
А якщо вказав 5000, потім стало 10000 Так можно?
-
Питання, якщо подаватись на нові ворк і стаді перміти. Чи можна поки очищуєш виїзжати за кордон? Чи коли подаєшся старі скасовують? Я памʼятаю що казали що коли повертаються до Канади то треба діючи надавати.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, на федеральний етап треба усі proof of education додавати? (Чому питаю, тому що у чек листі нічого про документи за освіту не написано)
-
Та ні мабуть) тільки те що в чек листі
-
Так . На федеральному не треба?
-
Ви ж їх вже подали на провінційному
-
Останній раз відбірка по барах EOI Draw була ще 8 лютого, чи я не там дивлюся і є новіша відбірка?