Імміграція до Манітоби
-
Ну от десь на другий день ця відповідь прийшла, але це не допомогло))) я думаю що це реально шаблон, бо там не було ні слова за моє питання, та й вирішилось буквально пару днів тому, а "відповіли" вони на початку серпня
-
Мені приходила, досить швидко до речі. Текст типу : все розуміємо, ставимо на вашу справу red flag, будемо розглядати в першу чергу.. така відповідь була, шаблон
-
Accompanying family member Related term: Accompanying dependant A spouse, common-law partner, dependent child or dependent child of a dependent child (grandchild), who plans to immigrate to Canada with the principal applicant. Accompanying family members are included on the application. www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/helpcentre/glossary.html
-
Не завжди. Розгляд документів проводиться офіцером. І він може мати власну суб'єктивну думку. Крім того, я вже писав сто разів, є ліміт на рік по видачі номінацій. За 6-12 місяців українці будуть конкурувати між собою за право отримати номінацію від Манітоби.
-
Якщо балів в такому випадку не вистачає, то мабуть все таки не світе. Треба завчасно перевірити зараз, а не потім в Манітобі через рік