Імміграція до Манітоби
-
Тобто нічого не робити і спокійно завантажувати документи і додати в інше док - з правильним імʼям і прізвищем ?
-
Так, ви все правильно розумієте.
-
В смислі? Друзі мають дати згоду.
-
Як варіант eservices.canada.ca/en/reservation/
-
Маємо надію що глюк. Вчора все було ок
-
Хтось міг би з цим допомогти?
-
Багато клеймили зв'язок для провінції через друзів.
-
Я це розумію але немає такої опції,лише години роботи вказані за усіма посиланнями на локації Вінніпега
-
Якась фігня. Так і написали "неофіційно"?
-
Може. Я не впевнений. Мав розмову с жінкою, вона вже отримала номінацію. Так у неї система переплутала. Каже коли звповняла, знімала на відео на всяк випадок і все було ок. А потім бах і поміняно місяцями. Саме я чекаю на номінацію. Ще іміграціонний консультант сказав це ж саме. Що вони точно прочитають ваше пояснення. Перевірять з документами та зроблять як треба. Там теж сидять люди яке все розуміють і вони не будуть рубити з плеча, все зроблять як надо, заспокойтесь
-
Потрібно забронювати дату
-
Привіт,отримала повідомлення в своїй федеральній аплікації запрошення на біометрію ,перейшовши за посиланням немає опції забронювати дату.Питання чи це просто walk-in?приходиш і займаєш чергу?дякую за відповідь,хто проходив нещодавно
-
Може глюк
-
Чесно я в шоці
-
Доброго дня Питаннячко:) Працювала три роки на компанію, тільки 1 рік і 10 місяців з них офіційно, В листі начальниця написала ці три роки і вказала що рік я неофіційно робила Можна цей рік додатковий клеймити чи тільки по ОК5 рахуватимуть? Дякую
-
Вітаю! Хтось подавався на pr через друзів, які там проживають?
-
Я просто тоді не знаю як її попросити тоді переробити чи що По факту вона ж може доказати, що я робила там, але ОК5 тільки за 2 роки
-
Отримала LAA ,подалась 11 лютого,800 балів
-
З такою довідкою точно бали не пробуйте клеймти.
-
Я робила на приватного підприємця і налоги за мене вона рік не платила
22 Jan 2023, 05:40
131308/229517
3 minutes ago