Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка на подовження вп краще вже прдатись чи після відправки документів на номінацію? Чи немає різниці
-
Мова є, коштів недостатньо 🫣
-
Та я в самом початку поставила country of residence: Ukraine. Бо затупила через свою неуважність. А потім ще не могла зрозуміти чому я не можу додати 500 балів за те, що в менe full time permanent job
-
Дорогі українці, будь ласка, зверніть увагу на нову ініціативу в Канаді від іміграційних консультантів і обов'язково підтримайте її, залучивши якомога більше резидентів Канади та громадян, які мають можливість за інструкціями на цьому веб-сайті: написати листа їхньому представнику в парламенті (по округах) (шаблон листа доступний на веб-сайті: rcic-ua.ca/tell-your-mp/ трохи нижче під переліком провінцій). Тому, будь ласка, зверніться до своїх знайомих, які є резидентами/громадянами Канади, і попросіть їх виконати наступні дії, які описані вище. Якщо кожен з них напише листа до свого представника в парламенті, ми зможемо зробити велику різницю і маємо надію на вплив на рішення IRCC щодо іміграційних програм для українців.
-
Наскільки я розумію так Це просто значить що ви набрали 60 балів по сво Подаватись можете по програмі по якій планували В мене така ж історія
-
Добридень! Чоловік отримав номінацію, що спочатку IELTS не прикладав (Teer 3). У листі з номінацією є рядок "Ensure you include valid IELTS General Training or CELPIP test result in your application for permanent residence. IRCC will return your full application if you don’t include valid language tests (taken within the last two years) or if your application is incomplete". Що це означає? Все ж таки обов'язково потрібно прикладати тест? Чи можна обійтися без нього на федеральному етапі?
-
Будете подаватись по свм як і планували
-
Доброго дня. Я також отримала LAA сьогодні, хоча подавалась по SWM (820 балів) По спецвибірці я не планувала йти, недостатньо коштів. Краще дочекатись наступної вибірки по SWM? Чи потрібно створювати новий профіль, чи достатньо просто відхилити LAA? я тепер вже заплуталась.