Імміграція до Манітоби
-
Наш # timeline🥳 SWM Сімʼя із 4 осіб Чоловік-головний аплікант, Teer 3, без екзамену з мови. У однієї дитини паспорт продовжений, але і ворк перміт і віза дійсні до кінця строку продовження ( перміт і візу видавали на продовжений паспорт) PR timeline: 22 April, 2023 - EOI submit 04 May, 2023 - LAA 15 May, 2023- MPNP application submitted 30 Aug, 2023 - Confirmation of nomination 9 Sep, 2023- PR Application submitted 8 Jan, 2024 - AOR, biometric request 17 Jan, 2024 - Pre arrival letter 25 Jan, 2024 - Biometric collection 31 Jan- Portal 1 (Montreal VO) 23 Feb, 2024 - Portal 2 28 Feb, 2024 - дозапит на продовжений дитячий паспорт- provide a scanned, coloured copy most recent Country passport expiring on DATE і відміна запиту 28 Feb, 2024 - eCOPR (Calgary VO) 🇨🇦 Весь імміграційний процес від EOI до ecopr зайняв - 312 днів Дякую адмінам і учасникам за допомогу ♥️ Бажаю всім успіху і швидкого розгляду ваших заявок!
-
Я гадаю тому що коли/якщо цей дозапит прийде вже може буди запізно для мене В мене вп тільки до 27/03/2025 Думала що може якщо прям зараз здам медекзамен то спробую податись на новий ворк перміт з новим строком якщо пощастить
-
Не можу бо там є питання чи ви медпрацівник І якщо так то треба новий медекзамен
-
Це стандартне повідомлення яке присилають всім. Може всяке бути, але зазвичай це час розгляду ворк перміту.
-
Гайз, підскажіть плз. Подався на продовження ворк-перміту. Мій ворк перміт до 2025 р. Отримав лист від IRCC, що старий ворк перміт дійсний до прийняття рішення або ж до серпня 2024 р. Я сподіваюсь, що це стандартні формулювання і 6-місячний термін для прийняття рішення IRCC, а не те, що вони мають намір вкоротити мені строк ворк-перміту на півтори роки.
-
Доброго дня. Сьогодні отримала LAA. Зайшла на свій аккаунт в Манитоба Гавермент, проте сторінка не обновилася та я поки що не бачу де саме повинна завантажувати документи та сплачувати той сбор в розмірі $500. Потрібно просто почекати чи я дивлюсь не туди, куди треба?
-
Всім привіт. А що це за вибірка: Special Immigration Measure - Ukraine Draw . Як туди потрапляють?
-
Дякую