Імміграція до Манітоби
-
Я гадаю тому що коли/якщо цей дозапит прийде вже може буди запізно для мене В мене вп тільки до 27/03/2025 Думала що може якщо прям зараз здам медекзамен то спробую податись на новий ворк перміт з новим строком якщо пощастить
-
Не можу бо там є питання чи ви медпрацівник І якщо так то треба новий медекзамен
-
Це стандартне повідомлення яке присилають всім. Може всяке бути, але зазвичай це час розгляду ворк перміту.
-
Гайз, підскажіть плз. Подався на продовження ворк-перміту. Мій ворк перміт до 2025 р. Отримав лист від IRCC, що старий ворк перміт дійсний до прийняття рішення або ж до серпня 2024 р. Я сподіваюсь, що це стандартні формулювання і 6-місячний термін для прийняття рішення IRCC, а не те, що вони мають намір вкоротити мені строк ворк-перміту на півтори роки.
-
Доброго дня. Сьогодні отримала LAA. Зайшла на свій аккаунт в Манитоба Гавермент, проте сторінка не обновилася та я поки що не бачу де саме повинна завантажувати документи та сплачувати той сбор в розмірі $500. Потрібно просто почекати чи я дивлюсь не туди, куди треба?
-
Всім привіт. А що це за вибірка: Special Immigration Measure - Ukraine Draw . Як туди потрапляють?
-
Дякую
-
Все ок. Просто останнім часом люди задають питання про 400+ балів, які є притаманні саме SWO. Для спецвибірки потрібно всього 60 кваліфікаційних балів згідно MPNP self assessment worksheet. Так, він транслюється у бали з 1000- шкалою, але це не має жодного значення, оскільки для спецвибірки немає конкуренції і всі отримують LAA, якщо є тих 60 кваліфікаційних балів.