Імміграція до Манітоби
-
Це не SWO, а спецвибірка з критеріями SWO. SWO - це загальний пул, там майже не реально пройти без запрошення через стратегічні ініціативи immigratemanitoba.com/2024/02/eoi-draw-210/
-
Це SWO
-
t.me/uccmb/165168
-
Дякую
-
Для вас #1 t.me/uccmb/146058
-
Для вас відео #3 t.me/uccmb/146058
-
Все ок. Просто останнім часом люди задають питання про 400+ балів, які є притаманні саме SWO. Для спецвибірки потрібно всього 60 кваліфікаційних балів згідно MPNP self assessment worksheet. Так, він транслюється у бали з 1000- шкалою, але це не має жодного значення, оскільки для спецвибірки немає конкуренції і всі отримують LAA, якщо є тих 60 кваліфікаційних балів.
-
Чи дійсно на номінацію потрібен паспорт мінімум 1 рік до expiry date?
-
Добре, я не вірно написала. Просто в цьому чаті більшість знають SWO та SWM. І не багато розуміють, що те, що тут називають SWO, то спецвибірка, а не сама програма.
-
Ця спецвибірка існує вже майже 2 роки, понад 2 тисячі українців вже подалися на номінації завдяки даному стріму.
-
Кваліфікаційні бали це щось інакше від балів, які ти набираєш при заповненні анкети SWM?
-
t.me/uccmb/165287
-
Останні 3 спецвибірки включали всіх, хто мав 60 кваліфікаційних балів.
-
Чудово!Дякую
-
Якщо я подалася на SWM, то якщо всі критерії співпадають, я можу проскакувати в цій вибірці?
-
То ок. Спокійно подавайтеся. На федеральному етапі вже дасте новий паспорт
-
Раз є така плутанина, то треба змінювати термінологію тут. Добре, тепер тільки "спецвибірка" 😊
-
Ще 11 місяців і ось ось новий буде вже
-
Якщо ваш паспорт ось-ось завершиться, то ніхто вагу справу не буде розглядати поки не впевнені будуть у вашому статусі у Канаді, а для цього потрібно, щоб був дійсний паспорт та перміт.
-
Для спецвибірки обов'язково повинна бути мова.
22 Jan 2023, 05:40
131436/230204
5 minutes ago