Імміграція до Манітоби
-
Саша, незрозуміло. У мене в IRCC дві заяви. Мені ще шось треба подати? Я пам'ятаю там була групова заява.
-
Просто уявіть ситуацію. Офіцер який буде погоджувати візу вашій жінці, яка в нього має скластися думка. Просто самі подумайте. Можливо таке що не дадуть їй візу. Але це малоймовірно що відмовлять.
-
Це кумедно піздець. Я коли приїхав до рф мене тут всі кликали хохлом. Я не ображаюся на слабких умом. Да і мені похів. Коли пукін об'явив мобілізацію, шось усі перестали сміятися з укр.паспорту.
-
Я просто цитую вірш. Я в ніякому разі не хочу вам навязувати щось
-
Я вважаю, що всі країни, які не пускають орок у цивілізацію, роблять правильно. Пютята виїзжають, а пютя буде їх потім рятувати , прикриваючись расизмом. Наче б то рузьких ущімляють.
-
Мої родичі наприклад, чоловік з Одеси жінки з Москви - отримали без проблем
-
З чого ви взяли що не видає?)) тисячі людей отримали якщо не 10-ки тисяч хто жив в РФ до війни або мав чоловіка/жінку звідти
-
В неї дід закарпатець, дівоче прізвище матерi омельченко. У чому питання
-
Наталя пишем з великої букви!
-
Кохайтеся чорнобриві та не з москалями! Т.Г. Шевченко
-
Наталія, ви вважаєте, що канада правильно робить, що не видає візу моєї дружині, тількі зза того, що стадо баранів зі своїми імперськими комплексами неповноздатності вирішило, що україна не держава. Це расизм, наталя.
-
Я позначив, що вона частина моєї сім'ї та вказав, що вона теж поїде до канади. Докази прікреплені. Ми спільно живемо більше, ніж 4 роки.
-
Селять по одному. Там в кімнаті одне ліжко типу кінг-сайз.
-
Наскільки пам'ятаю то вони запитають документи які потрібні
-
Коли моїх громадян вбивають і калічать рашисти кожен день, який расизм?
-
Це якщо вони позначили це, а також надали докази, що вони не один рік у громадянському шлюбі. Офіційні докази.
-
має бути загальна заява, і дружина цивільна (не розписані офіційно?), отже можуть знадобитися якісь докази вашого спільного сімейного життя
-
Я зрозумів Чекайте, немає чіткого алгоритму чи черги Бува і до півроку чекають
-
common-law partner мене.
-
Вона родичка українців? Тільки чекати
22 Jan 2023, 05:40
13163/235057
18 minutes ago