Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Хто може підказати. У нас закінчуются WP 5 березня, нових ще нема, але є лист в якому вказано що до 23 травня розглядається справа і наші WP ще дійсні до цієї дати. Сьогодні були у Canada service, щоб продлити sin (тому що в них також дата до 5 березня) а вони відмовили, сказали тільки новий WP принести. Чи це нормально?
-
..продлении..
-
Были ли у кого то случаи чтобы при продвижении воркпермит давали срок меньше чем был?
-
Державною будьласка
-
Добрий день) Питання: В листі з України що підтверджує мій стаж роботи відносно зарплати вказувати оклад за місяць правильно? Чи Канаді потрібно порахувати приблизно скільки за годину ? Та чи вказувати в гривнях зарплату чи потрібно переводити в доллари ? Дякую
-
При подачі на кліматичні треба було вказувати в кадах, але я то зробив приблизно і самостійно. В довідці вказано в грн
-
Маю питання🙏 Intended ocupation це означає ким хочеш бути в майбутньому? Дякую
-
Добрий день. Підкажіть хто в темі, коли заповнював аплікацію на номінацію мав на рахунку достатню суму, але потім витратив частину грошей на авто. Зараз заповнюю аплікацію на федеральний етап по MPNP, маю половину необхідної суми. Маю постійну роботу, та завантажив пей стеби за останні 3 місяці. Хвилююсь чи не відхилять мою аплікацію через те що недостатня сума, може додати листа з поясненням чому так сталось? Дякую!
-
Дякую!
-
Так, я писав як я планую розвиватись на своїй роботі. Або якщо не плануєте працювати далі на цій посаді, то описати ким плануєте стати і які кроки для цього будете робити
-
Доброго дня, українці! Друзі, підскажіть, будь ласка, як має виглядати та зміст reference letter від роботодавця для програми SWO. Буду вдячний!
-
Роботадавець в Україні вказує українські. Він же не може писати в канадських, коли ви отримували українськи.