Імміграція до Манітоби
-
Так, там є запитання.
-
t.me/uccmb/153065
-
Мама прочитала новину у ФБ про те, що ворк перміт можна продовжити ще на три роки, і тепер зі мною не говорить, бо я відмовилась їй його подавати на продовження до 2029 року (її теперішній виданий восени 2023 і до 2026) 😩
-
Всім привіт. Подаємось на федеральний, прийшов лист на електронку biometric fee request, що треба оплатити biometric fee. Це треба тільки оплатити на сайті? Чи треба йти і робити заново після оплати? Дякую.
-
Зрозумів, дякую
-
Вам треба номер з листа
-
Можна вже прям зараз запис шукати?
-
Оплатити і заново робити. Як прийде лист про те що треба здавати біометрію - не чекайте. Зразу робить запис. Наразі вільних місць майже немає.
-
Підкажіть будь ласка хто робив продовження Visitor record дитині, вам також прийшов Visitor і на ваше ім'я, чи то я щось невірно зробила при подачі заявки? Що з ним тепер робити?
-
Добрий вечір. Можете будь ласка підказати на етапі фед потрібно вказувати батьків/сестер/братів,чи потрібно вказувати зведених по батьку?і що робити якщо крім імʼя нічого не знаєш,і не знаєш де батько з 2010 року перебуває?писати якесь пояснення?
-
Можете.
-
В cibc можно
-
Всем привет, есть в телеграмме группа для знайомств? Бо я тут совсем один, и сума от одиночества начинаю сходить , хоть и занимаюсь поиском работы, хожу в зал, но общения , хорошего общения, очень не хватает. Может не там пишу, просто других групп нету.
-
А ви поштою подавали заявку чи он лайн?
-
Можна ще питання) у пункті type of application/enquire вибирати Permanent Residence (applied online) чи (applied by mail)? Дякую))
-
Так, знайшов. Дякую
-
Дякую
-
Ось тут побачив
-
В особисті скинув
-
У меня Украинский слабый , много лет прожил в Израиле
22 Jan 2023, 05:40
131900/229576