Імміграція до Манітоби
-
Вам треба номер з листа
-
Можна вже прям зараз запис шукати?
-
Оплатити і заново робити. Як прийде лист про те що треба здавати біометрію - не чекайте. Зразу робить запис. Наразі вільних місць майже немає.
-
Підкажіть будь ласка хто робив продовження Visitor record дитині, вам також прийшов Visitor і на ваше ім'я, чи то я щось невірно зробила при подачі заявки? Що з ним тепер робити?
-
Добрий вечір. Можете будь ласка підказати на етапі фед потрібно вказувати батьків/сестер/братів,чи потрібно вказувати зведених по батьку?і що робити якщо крім імʼя нічого не знаєш,і не знаєш де батько з 2010 року перебуває?писати якесь пояснення?
-
Можете.
-
В cibc можно
-
Всем привет, есть в телеграмме группа для знайомств? Бо я тут совсем один, и сума от одиночества начинаю сходить , хоть и занимаюсь поиском работы, хожу в зал, но общения , хорошего общения, очень не хватает. Может не там пишу, просто других групп нету.
-
А ви поштою подавали заявку чи он лайн?
-
Можна ще питання) у пункті type of application/enquire вибирати Permanent Residence (applied online) чи (applied by mail)? Дякую))
-
Так, знайшов. Дякую
-
Дякую
-
Ось тут побачив
-
В особисті скинув
-
У меня Украинский слабый , много лет прожил в Израиле
-
Це для того, щоб відправити чек про сплату біометрії? Обирайте by mail, then you have to choose PNP. Пошукайте по чату, декілька днів тому це обговорювали.
-
Мови групи - українська та англійська
-
Доброго вечора. Можливо хтось вже мав подібну ситуацію і зможе мені підказати...Донька виїхала з України коли їй було 15 років ( зараз 19) і поки не поверталась, чи потрібна їй довідка про не судимість для федерального етапу ПР з України, чи тільки з тої країни де вона проживала після 18 років? Дякую
-
Щось ви не так зрозуміли. В мене диплом 2006 року. В чоловіка 2005. Обидва прирівняли к магістру і в Канаді ( WES) і в Україні ( МОН).
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка що зробити в такій ситуації. при заповнені форми imm5709e яку скачала в кабінеті для стаді пертміт не можу поставити в кінці підпис, а без підпису не можу підгрузити цей документ в кабінет. Хоча з програмою Акробат все добре.
22 Jan 2023, 05:40
131905/235433
23 minutes ago