Імміграція до Манітоби
-
Чи потрібен аффідавіт?
-
Ось таке підходить від перекладача? Чи щось інше потрібно?
-
Дякую!
-
Для подачі на ПР підходить
-
Доброго дня. Приїхали у Вінніпег, зараз знаходимося тут, думали і залишатися тут, але з’явилась пропозиція житла та роботи в Саскатуні з 15.03 . Підкажіть, які можна документи оформити у Вінніпезі чи вже краще всі документи в іншій провінції робити? Які можуть бути наслідки переїзду ?
-
А щодо банківського рахунку ? По всій Канаді вони ж одні і ті ж самі і не важливо у якій провінції рахунок було відкрито?
-
А на одноразову допомогу тут також можна ? Це ж виплати від Канади а не від провінції, правильно розумію ?
-
я би ще порадила, якщо обрали тут мобільного оператора вже, то по переїзді змініть номер на місцевий. залиште той самий тариф і т п, просто номер змініть, це можна і в додатку мобільному зробити або за телефоном не знаю чи це дуже суттєво, але я замінювала, а чоловік залишився на «торонтівському» номері, і постійно перепитування всюди а чи точно цей номер, а чому Торонто може і не маєте сенсу, але якщо для вас не так ще суттєвий номер який маєте, бо мало де вказували, то певно ліпше змінити
-
Головною перевагою є те що знайомий з власною квартирою пускає до себе пожити безкоштовно на безстроковий термін, а так як з маленькою дитиною це великий плюс. Також товариш уже підшукав садочок для нашої малечі через знайомих українців . Робота для чоловіка, так як він не знає мови.
-
🔍 В поиске сотрудников для удалённой работы 🤝💵 Предоставляем: 💸высокий заработок 📚бесплатное обучение (доход уже во время обучения) ⌚️гибкий график (возможность совмещать с работой/учёбой) Требования: 🪪18-65 лет ⌚️1-2 часа в день 🛜 доступ к интернету 🎓желание обучаться 💰желание зарабатывать Пиши + в ЛС