Імміграція до Манітоби
-
Краще "пане", ніж "шановний" 😂
-
Я коли заповнював заявку на CUAET то не міг вести досвід досвід роботи як ФОП на себе і досвід роботи як на іншу компанію як менеджер паралельно. Довелося ввести ФОП 2.5 року і пів року досвід роботи менеджера. У реальності я пропрацював як ФОП і як менеджер на іншу компанію по три роки з 2019 по 2022. У довідці ОК-5 все це видно, тепер під час подачі на Express Entry мій міграційний консультант каже, що потрібно обов'язково писати пояснювальний лист і пояснювати, чому виникла ця різниця. Як ви думаєте, чи потрібно писати цей лист?
-
Це треба в закріплене🤣
-
А чи треба це робити? Я заплуталась Я гадала просто з дії зробити переклад і все Ні?
-
Ну деякі офіцери потребують мокрої печаті на цьому документі
-
Питання 2. Вже в Едмонтон посольстві нема можливості паспорт поштою забрати?
-
Добре якщо так , я ж тільки за , але з часом можуть змінитися правила для чоловіків , тому хочу це зробити зараз
-
Доброго дня! Хто в посольстві Едмонтон подавав документи на паспорт? Проблема така: оплатили, як вказано на офіційному сайті. Money Order Але не прийняли платіж Довелося заново платити В кого так само було? Як повернути кошти?
-
Я та багато людей з чату давали просто переклад без завірень. ПР отримали всі без дозапитів по несудимості, все влаштувало. Поки не зустрічала конкретних прикладів в цьому чаті де вимагали б завірений документ з дії. Знаю що пару блогерів у Тік тоці рознесли чутки і вони понеслись у людські маси🥲
-
Ні , кредит це борг а лізинг ні
-
Питання 3. Нема ніякої можливості подати на федеральний етап дитину в паспорті дорослого? (Полетів чоловік, подав на паспорт. Зловили ледве один слот в грудні на сьогодні. Дитина в черзі вже 3 місяці, з одного й того ж особистого кабінету. Чекали. Писали, дзвонили. Нема відповіді. Ризикнули. Бо паспорт треба) Теперь не розумію: За паспортом тільки летіти? Ніби ж ще можна було нещодавно поштою забирати. Оплата була зроблена сьогодні зранку, просто пропаде тепер? Як так, адже писали тут, що платили в банку... Ітепер ще заново дитині на паспорт подавати?... Я дуже засмучена. Дорого ті перельоти вийшли. Ще й не досягли мети- подача на 2 паспорти і викинули гроші за той money order Отже, будь ласка, допоможіть з відповідями на питання.
-
Вітаємо, Андрій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А Ви не знаєте, особисто , це може бути чоловік/дружина по довіреності?
-
Я бачила, дякую . Але думаю, а вдруг ще як і всюди, нема чіткості і є шанс забрати Бо комусь паспорт старий забрали, комусь залишили Когось прийняли сім'ю по одному запису, когось ні. Може хтось напише, що ще є така опція