Імміграція до Манітоби
-
Дякую дуже Так, в тому то і печаль. Все на свій розсуд. Без однакових для всіх дій. Тому й злить
-
Переді мною відмовили одній дитині,а одну прийняли,це дійсно був вибір без вибору,кого ти хочеш залишити з документами більше 🥲 Але в моєму випадку було питання слот на мене,на чоловіка документи оформлювали,то були питання як так,слот на вас,піде він,ви різні люди,я їм писала 15 повідомлень і на все був ігнор,потім задала питання інше і одразу дали відповідь,тому вони немов обирають на що відповідати,а на що ні,добре що Оттава дала відповідь і я показала що можна чоловіку податись на мій слот,але у вас зовсім інший випадок,тому готуйтесь десь через 4 міс їхати забирати паспорт особисто(
-
Тому й неможливо нічого було спитати
-
Сьогоднішньої подачі на паспорти чекали пару місяців. Гроші, час викинули
-
Так як в Україні По відбитку пальця Раніше так не було
-
Афідевіт треба лише на цей документ ? Я гадала що він не треба Всі документи просто перекладені і завірені перекладачем.
-
На всі документи потрібний афідевіт. Завірення перекладача - як правило, це афідевіт і є. В чаті є приклади, як він має виглядати
-
Так, дитині. 3 роки
-
Можливо для дитини це можна але нажаль не для дорослого Всюди треба палець
-
А чт можливо заповнювати аплікацію на номінацію (після лла) поступово? Маю наувазі одне підтягнути потім на наступний день інше? Чи як при оформленні вп одразу вибиває
-
Допоможіть , будь ласка. Мені написали варіант класний -що паспорт закордонний дитині міг би зробити родич в Україні та вислати. Щоб оформити довіреність. Хто так робив? Що для цього потрібно?
-
Такого не буває. Ви можете оформити довіреність на отримання вже готового паспорту, вона робиться при оформленні самого паспорту. Але паспорт по довіреності зробити неможливо
-
В Канаді ви worker
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи надається зараз тимчасове житло для щойно прибувших?
-
Аа.. ясно Без варіантів тоді