Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Чи підходить професія Automotive Technician для того, щоб подаватись на PR без мови?
-
Teer 0-3 підходить. Але без мови ви можете рік сидіти у загальному пулі SWM. Дуже високі бали і величезна кількість аплікацій на 2024.
-
immigratemanitoba.com/calculators/celpip-g_calculator.php
-
Не вчитуючи те, що зараз "специфічний" SWM
-
добрий вечір питання по вкладці Employment .. якщо в EOI я клеймив лише канадський рік.. мені всеодно треба заповнювати дані за останніх 5 років? а також дружини роботу тут в Канаді? * я можу підтвердити лише канадську роботу
-
Дякую!
-
Привіт. Для продовження WP в формі на це питання як відповісти потрібно? Yes/No? Are you a spouse, common-law partner or dependent child of a person who: Дякую
-
А форма "I am: appointing a representative" обовязкова для заповнення? Я маю на увазі, чи повинна я вписувати себе, як представника? Бо там наче так, що то найманий працівник
-
Я заповнював в закладці про досвід тільки досвід який клеймив, тобто канадський. А увесь інший досвід, за 5 років, я розписав у окремому файлі, зробив розширене резюме із описом кількості годин, обов'язків та заробітної плати і додав це для себе та дружини окремо. Раніше писали, що це краще зробити, щоб офіцер мав повну картину вашого минулого досвіду роботи. І ще пояснив, що не клеймив бали за цей досвід так як немає змоги отримати відповідні документи.
-
Чим саме специфічний ?
-
Я це розумію, але я не можу знайти чи Automotive Technician підходить під 0-3 Teer
-
Ну то він є, то його немає, остані 3 були тільки по родичам, ще до нього 2 були тільки по освіті здобутій в Манітобі
-
порадьте будь ласка іміграційного консультанта але такого щоб знався на воркпермітах. Нам потрібно ворк перміт з візітор зробити воркер)). Або підкажіть може що робити. Друзі сьогодні прилетіли і він поляк а жінка українка і йому дали візітор
-
Підходить , noc 72411 . Teer-2
-
Дуже Вам дякую!!!
-
Англійську треба здавати з двох причин наразі: 1) піднімає бал, який зараз високий; 2) дає можливість пройти по спецвибірці, якщо набираєте 60 балів (навіть якщо подалися по SWM).
-
Ми вже більше року на номерах які отримали в аеропорті Торонто і ніяких проблем взагалі. Навпаки, легше шахраїв відрізнити, вони дзвонять з кодом онтаріо
-
доброго вечра всім до нас приїхали члени сім’ї та постале питання чи можно оформити заявку на грошову виплату на наш банківський рахунок, або обов’язково спочату відкрити на себе рахунок (вони то відкриють, але не відразу все) дякую
-
чи відомі комусь випадки, коли заявку на провенціальну номінацію так і не розглянули за рік, який вона є дійсна
-
дякую
22 Jan 2023, 05:40
132167/230856
about a minute ago