Імміграція до Манітоби
-
У відео чітко говориться, що опитувальник для SWO, для тих, хто йде по SWM, там менше запитань.
-
1) Відхиляти LAA (нічого не роботи), наново подаватися ЕОІ через 60 днів 2) заповнити аплікації і надати пояснення і надіятися, що це спрацює.
-
Там все дуже просто. Якщо дружина вже має OWP, то на підставі цього він подається на робочий перміт також. Там при заповненні заявки потрібно це вибрати
-
До t.me/ManitobaLife
-
Якщо це бакалавра 3-4 рівня акредитації, то 3 роки і більше.
-
Ця помилка не дозволяє вам набрати 60 балів?
-
так точно, дякую 🙃
-
Можете все додати, що вважаєте за потрібне, головне, щоб все було із оригіналами та перекладами.
-
Ну ж зайдіть на сайт програми і прочитайте. Ви кеш у мішку офіцерові принесете, щоб він рахував?
-
По свм вийшло 818 з помилкою буде 808 По 60 бальній шкалі було біля 66 балів, зараз з цією посилкою буде 64 бали
-
Canada.ca все онлайн, там робити за 1 годину максим.
-
Так. Ваш ворк перміт буде підставою для неї отримати ворк перміт.
-
А де саме подаватися на робочий перміт? Так дружина його отримала воркперміт. А йому дали візітор з поміткою знизу що його жінка українка
-
Якщо офіцеру цей факт не сподобається, він відмовляє в такому випадку?
-
Можливо, якраз той факт, що ви все одно маєте 60+ балів буде ок. Я знаю людей, які так рахували роки, офіцер прийняв це і надав номінацію. Все буде залежати від офіцера
-
Дякую велике
-
Така ж була ситуація Подзвонив в СРА, пояснив ситуацію, пройшов верифікацію і оператор продиктував ці данні Але кожна людина повинна дзвонити окремо якщо у вас є spouse
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка. Заповнюю заявку на номінацію. Дано: 3 різних школи до дев'ятого класу, потім 4 роки коледжу. Як мені правильно заповнити освіту?
-
Доброго ранку. Не підкажете чи потрібно і якщо так, то як змінити адресу проживання, якщо переїхав? Федеральний етап
-
Дякую 🙂
22 Jan 2023, 05:40
132211/235098
3 minutes ago