Імміграція до Манітоби
-
Дуже вам дякую, за пояснення. Продовжую подавати всі документи і готую пояснення тоді. Щиро дякую!!!
-
Просто так ніхто не відмовляє. Вам може буде надіслано листа дати пояснення. Або PFL. І на цьому етапі тоді потрібно оцінити чи ви зможете пояснити чи ні. Як ні, то ви самостійно відкличите аплікацію і наново подасте.
-
John, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
3 достатньо
-
Заповнюю заявку на номінацію і виникло запитання: в розділі "Документи" в одному файлі повинен бути і оригінал і переклад? Наприклад, якщо це свідоцтво про народження чи про шлюб?
-
А підкажіть, будь-ласка, по кредитці також треба давати інформацію? Бо писали раніше, що можна надати тільки чекінг або сейвінг, і що борг на кредитці не потрібно вказувати
-
окремо оригінал - окремо переклад з галочкою, то що переклад
-
www.cbc.ca/amp/1.7131383
-
Дякую!
-
Не потрібно, адже ви регулярно гасите кредитку
-
Які вимоги до перекладених документів? Потрібно завіряти кожну сторінку чи достатньо на останній сторінці? Як що завіряв переклад в Україні чи потрібно повторно завіряти в Канаді? Де можна завірити перекладені документи?
-
@western9 чи є реальні історії , коли погодили зміну роботи на партайм? Можливо ви знаєте
-
В статті сказано лише про родичів, вони ще не знають, що українців відбирають по спецвибірці, а номінають по SWM.
-
Вау) просто супер) щось по типу Альберти зробили але не так явно)
-
Вони певно не набирають 60 балів або не здавали англійську
-
Ну це так але чи багато цих вибірок? Ну я то чекаю номінацію, мені лист на 2 день прийшов як я подалась, але мої знайомі чекають по 3-4 місяці просто лист запрошення. Тому і вивід сам напрошується
-
Не знаю.
-
Доброго дня, є питання Якщо подавався по SWM, а обрали по спец вибірці, то на наступні питаня потрібно відповідати "Так" правильно?
-
Чим більше українців зможе іммігрувати, тим краще.
-
Яких саме? Для українців вибірка кожного місяця.
22 Jan 2023, 05:40
132251/233947
3 minutes ago