Імміграція до Манітоби
-
Мені перекладач сказав, що сам диплом не потрібно, а печатки потрібно
-
Ви чекаєте листа 7 міс? Чи номінацію?
-
Після подачі на зацікавленість в mpnp swm наприклад ви подаєте аплікацію те що маєте роботу, диплом і тд, потім вони відбирають номінантів і відправляють листа запрошення , як тільки він вам прийде, то ви прикріплюєте всі доки(що вказали раніше при подачі) , платите 500$ і вже потім чекаєте номінацію)))
-
Ні))
-
Для провінційної програми - ні.
-
Бо то його гроші. Не думаю, що перекладач - експерт в імміграційному процесі Канади.
-
Вище був в чаті примірник листа.
-
Не треба
-
хтось прикріплював документ-інформацію по те, що в Україні спеціаліст прирівняний до магістру?)
-
Підкажіть, будь ласка, по не основному апліканту на провінційному етапі по роботі можна подати справку ок5 та детальне резюме. Бо немає можливості взяти референси на бланках. Дякую
-
Тому що, якщо нічого не перекладати - він нічого не заробить. В більшості випадків вистачає примітки типу /Official seal applied/.. якщо на печатці немає якісь важливої інформації для анкети.
-
Часткове
-
зрозуміло, добре тоді спробую закинути туди цей листочок з перекладом, та можу скинути потім сюди завірений, ця ж інформація не персональна, а для всіх буде корисною
-
Нащо писати в обох чатах. Яке відношення це має до іміграції?
-
Тут група про імміграцію
-
Вітаю всіх. Потрібна ваша порада стосовно того, на які марки а можливо навіть моделі автомобілів варто звернути увагу а які навпаки. Розумію, що в першу чергу треба звертати увагу на стан автомобіля. Чув колись, що наприклад за ремонт Volvo мало хто хоче братися з місцевих механіків. Розглядаю варіант для купівлі в межах 10-13 тисяч. Але цікавить тільки порада)
-
Всі переклади без афідавіта потрібно завірити в міграційному центрі. Або є варіант, що ваше пояснення задовольнить офіцера. Я б завірив
-
так, я бачила) можна його перекласти самостійно та прикріпити? чи потрібно завірити ще в імміграційному центрі?
-
Буду вдячна, якщо хтось відповість.
-
Дякую Вам! Бо в мене багато офіційних робіт по різним країнам. Зібрати все це просто роки пройдуть 😊
22 Jan 2023, 05:40
132301/234024
about a minute ago