Імміграція до Манітоби
-
Через два з половиною місяця очікувань я зателефонувала їм врешті у вересні. І картка прийшла протягом тижня поштою. Так само змінювала адресу у грудні 2023: зателефонувала в понеділок — у четвер вже мала карту на руках.
-
Дякую за відповідь. А як того консула ловити? Я встала в чергу на чергу в Едмонтон, то те саме?
-
Ого. А ворк перміт Вам продовжили ?
-
Бажай Вам якнайшвидше отримати паспорт і переоформити ворк-перміт 🧚♀️ дякую за відповіді
-
Вітаємо, Valeriia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
No, it is not necessary
-
А якщо при заповненні анкети вказали суму коштів (вона і зараз є в наявності і не впливає на кредит), кредит вже був наявний на авто, чи обовʼязково вказувати цей кредит при подачі на номінацію? Бо у відео Дмитро не зовсім однозначно каже, типу можна вказувати, можна ні….
-
Доброго дня, заповнюю аплікацію на ПР по SWM, додав матір як dependant.(вона зараз в Україні, але згодом планую забрати її до Канади) При сплаті за свою аплікацію мені буду потрібно сплатити за одну людину чи за двох? Ще бачив нібито якщо не заповнити анкету на матір не зможу потім її спонсорувати?
-
Ви не можете додати матір. Тільки дружину/чоловіка та дітей.