Імміграція до Манітоби
-
А чому мають не дати? Але 100% вам ніхто не скаже.
-
Малоймовірно Ще навіть не подавалась Дякую
-
Ну ніби ж дають тільки тим, в кого був попередній на менший срок. А в мене був на 3 роки вже 🫣 І майже всім відмовляють у продовженні
-
Registration number. Там десь було пояснення, здається якщо на знак питання в ЕОІ натиснути - там пояснюється
-
Це ваші фантазії. Немає чіткого алгоритму. До 31 березня всі можуть податися. Але ніхто не знає на якій термін отримають
-
Підкажіть, будь-ласка. При подачі на номінацію. Коли додаєш дипломи про освіту, якщо диплом новий одразу з перекладом, треба ставити галочку навпроти this is a certified translation, чи ні?
-
Так ось, я знов iз teer code, менi потрiбно щось показати завтра менеджеру, щоб правильно описав обов язки. Якщо тiльки fire cleaning - не зовсiм вiрно, тому що - присутнi також flood and another damages, якщо тiльки звичайний cleaning - теж нi, бо проходила WHMIS certification, та там небезпечнi умови та таке iнше. Буду дуже вдячна за допомогу
-
Вам треба завантажити його два рази - перший як оригінал, другий з галочкою як переклад, інакше система не пропустить
-
Вітаємо, Світлана Клетинська! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
65311 – Specialized cleaners - ось ще один teer code. Я думаю,що вiн пiдходить найбiльше
-
Шкода, що українці не підтримують один одного😞 Особливо рідні… Я би вказувала для підтвердження звʼязку з Манітобою. Без оформлення документів з їх сторони.
-
Чи зобов'язана я вказувати, що маю родичів у Манітобі? Бо я не хочу 🙄
-
Так. Ми докладали
-
Чи потрібен лист підтвердження зі школи де діти навчаються при подачі на MPNP?
-
Там в інших заявках у нас питали, чи є родичі в Канаді взагалі - у нас є не дуже далекі - двоюрідна сестра, але ми не підтримуємо звʼязків і не спілкуємось уже десятки років, не знаємо адрес, навіть імен точних не знаємо - бо з канадським паспортом ті їх змінили. Не вказували нікого :)
-
Доброго дня. Не зміг ніде знайти відповідь... Якщо податися на новий ворк перміт, чи можна виїжджати з Канади до отримання моменту отримання нового перміту? Поїздка 2 місяця. Дуже дякую
-
Підкажіть, будь ласка, якщо рахувати бали по програмі SWM, то стаж роботи потрібно рахувати за останні 5 років чи за все життя ?
-
Може ви раніше подавались або у вас дуже високі бали. Якщо я не помиляюсь була вибірка для тих, в кого є родичі в Манітобі. Зараз дуже велика конкуренція і я би використовувала всі шанси.
-
Для балів на провінційному треба за останні пʼять років
-
Думаєте вказати родичів, які при дзвінку офіцера скажуть що вас знати не знають, дуже допоможе при імміграції?))
22 Jan 2023, 05:40
132519/233873
4 minutes ago