Імміграція до Манітоби
-
Дякую але вже я не можу так зайти , от якраз цієї сторінки вже не показує.
-
Доброго дня , роблю заявку на продовження ворк пермінут ввожу ці дати і вибиває помилку , роблю все як на відео але чомусь непропосукає
-
Будь ласка
-
Після роботи спробую! Я Вам щиро дякую!!!!
-
Це ви зовсім не то вводите. Там потрібно написати яку посаду ви бажаєте отримати, які обов'язки і коли починаєте. А ви вказуєте дані ворк перміту, схоже
-
А там на рік чи подався і чекаєш десятки років?
-
Так, letter advice to apply LAA
-
SWM зараз має дуже високі бали і додаткові критерії, тому варто або переключатися на спецвибірку поки є можливість, або набратися терпіння на 1-2 роки, щоб вас відібрали
-
Тобто, цей лист лише як запрошення податися на номінацію?
-
Відразу після вибірки приходить LAA, якщо у вас є відповідна кількість балів.
-
Скільки в середньому люди чекають на LAA після EOI?
-
Тільки зараз отримав invitation for preirrival service. То який етап, скільки хто чекав далі ? Дякую
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, хто робив паспорт в консульстві, за нього можна заплатити картою на місці, чи обов'язково попередньо?
-
А як я можу переключитися на спецвибірку? І чи потрібно там мати певну мінімальну сумиу грошей щоб пройти?
-
Вітаю, хто заповнював Military form imm 5546. Як ви підписували її?
-
Так, але протягом року ви моніторити дані чи вони актуальні.
-
По новому все
-
Тобто через рік ще раз подаєш
-
Всі можуть здати мову, але не хочуть і шукають виправдань. Особисто знаю десятки людей, які на 2 роботах за 6 місяців з нуля вивчили мову і здати на 5-6.
-
Ні, ви особисто відповідальні за оновлення даних в ЕОІ: стаж, кількість років навчання, тощо. ЕОІ не заморожує ваші дані. ЕОІ дійсне 1 рік з моменту submit.
22 Jan 2023, 05:40
132598/233728
41 minutes ago