Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Може хтось знає як перевірити на сайті ircc чи зняті обмеження з wp?
-
Неможливо. Треба попередньо приготувати спеціальний чек. Якщо не приготували, то пробіжите в сусідній банк і будете робити по місцю і одразу заносити
-
Але якщо я не маю цих грошей і хочу йти по свм, то треба чекати далі?
-
Ви ніяк не переключаєтесь, але якщо виконуєте вимоги - вас можуть відібрати. Найголовніше - англійська та гроші 10+2 за кожного
-
Так, мінімальна - clb4
-
Англійська слб4?
-
Підкажіть, я десь читала, що якщо вже є номінація, але не подався саме на федеральний рівень, і закінчується ворк перміт, то якось можна від роботодавця зробити ворк перміт, але без лміа Чи це правда?
-
Дякую
-
Так, тоді чекаєте, оновлюєте дані, якщо щось змінюється.. через рік, якщо не відібрали - треба подаватись знову
-
Підкажіть будь ласка хто подавався на номінацію, чи треба брати всі виписки по кредитним карткам чи тільки чекінг аккаунт вказувати?
-
Шановний @western9 (не називаємо паном як вище просив 😜) Що порадите? Дякую
-
immigratemanitoba.com/immigrate/policies/wpsl/
-
Company hiring 🍁🇨🇦 Students looking for both partTime and fullTime job, with an elastic time and good pay urgently needed .if you are interested. Text me on telegram here for more details.
-
Можливо цифри потрібно поміняти
-
Та ні, я ввожу що від сьогодні і до наступної дати буде ворк перміт і мені вибиває ту помилку
-
Хтось знає, навіщо 911 збирає постійно мою інформацію кожен раз, коли я телефоную? Дату народження і усе таке Чи вплине це на ПР, якщо таких записів в них вже 5 за місяць?
-
На одну добу менше поставте
-
Та я знаю , я вже раз 10 провірив і з відео звірився і коли валідуєш вибиває одну помилку саме цю все решта впорядку так як перекідаю тількі сюди
-
На ПР не вплине.
-
Можливе десь галочку забули поставити
22 Jan 2023, 05:40
132618/231594
2 minutes ago