Імміграція до Манітоби
-
На ПР не вплине.
-
Можливе десь галочку забули поставити
-
Так воно пише де саме помилка( коли ви валідуете) там і треба пофіксити
-
Даже незнаю шо робить
-
Всердно помилка
-
Ок спробую , 🙏
-
А ви тільки собі на цьому компу робили? Бо я коли собі і жінці зробив - все ок. А ось коли і батькам зробив - було помилка. Зробив те саме на компі жінці - все пропустило
-
Незнаю непроходиьь я вже я місяць міняв і добу
-
У мене все прошло, коли на одну добу менш зробив
-
Доброго дня, хто мав справу з оформленням доручення на продаж авто в україні знаходячись тут
-
У вас на компі дата коректна? В мене була така проблема. Була дане не ок на компі
-
@let_console_log хоче кікнути @angelina_sokal з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Спробуйте завтрашню дату
-
Доброго дня. У мене освіта бакалавр навчався 4 роки, та спеціаліст навчався 1 рік. Питання що вибрати: 1. Master’s degree or Doctorate; 2. Two post-secondary programs of at least 2 years each; 3. One post-secondary program of three years or more. Напишіть відповідь хто знає, а то я не впевнений, що вказувати
-
В відео це є
-
Тут найчастіше подавали як мастер дегри.
-
Підкажіть будь ласка, Як правильно вказати шкільну освіту в роках на федеральному рівні? Вчився 11 класів (4-го не було) Скільки років Elementary/primary school, Secondary/high school. Як я розумію 8/2?
-
Дякую, так коли змінив дату на завтра то все пройшло , хух👌, дякую Вам 🙏
22 Jan 2023, 05:40
132636/233263
10 minutes ago