Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, хто мав справу з оформленням доручення на продаж авто в україні знаходячись тут
-
У вас на компі дата коректна? В мене була така проблема. Була дане не ок на компі
-
@let_console_log хоче кікнути @angelina_sokal з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Спробуйте завтрашню дату
-
Доброго дня. У мене освіта бакалавр навчався 4 роки, та спеціаліст навчався 1 рік. Питання що вибрати: 1. Master’s degree or Doctorate; 2. Two post-secondary programs of at least 2 years each; 3. One post-secondary program of three years or more. Напишіть відповідь хто знає, а то я не впевнений, що вказувати
-
В відео це є
-
Тут найчастіше подавали як мастер дегри.
-
Підкажіть будь ласка, Як правильно вказати шкільну освіту в роках на федеральному рівні? Вчився 11 класів (4-го не було) Скільки років Elementary/primary school, Secondary/high school. Як я розумію 8/2?
-
Дякую, так коли змінив дату на завтра то все пройшло , хух👌, дякую Вам 🙏
-
З Канади не потрібно, швидше за все. Вони самі все перевірять.
-
То порахуйте свої роки як там сказано
-
Якщо змінили адресу проживання то треба сповіщювати провінцію, чи тільки на федеральному рівні? (отримали номінацію, та отримали AOR). 🤔
-
Там сказано для прикладу...
-
Дякую
-
Нічого пояснювати не потрібно. Для номінації давайте той, паспорт, який має найдовший термін. Для федерального етапу будет давати всі два паспорти
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, якщо в мене 2 закордонні паспорти. По одному я виїхала з Польщі, а по іншому в'їхала у Канаду. Потрібно на номінацію вкладати 2 паспорти і пояснювати, що в Україні дозволено мати 2?
-
Дякую, і ще будь ласка питання, чи потрібно завантажити документи дитини (паспорт, study permit ,med.exam ін.) на федеральному етапі якщо вона в Канаді але не іммігрує? В загальному при заповненні усіх форм її вказали в розділі dependants додали інформацію,але напроти питання чи іммігрує поставили -ні.
-
Медекзамен можуть вимагати у дітей, хоча вони з вами не іммігрують.
22 Jan 2023, 05:40
132645/231596
2 minutes ago