Імміграція до Манітоби
-
Треба значить вже рухатися, тоді як новий паспорт прийде і мені треба буде змінювати ворк перміт тут? Які взагалі умови якщо новий паспорт отримуєш? Що і де треба змінювати? (
-
Звичайно.
-
Якщо в мене паспорт до середини 2025 і я захочу продовжити ВП на підставі федерального етапу, то мені треба буде паспорт переробляти так?(
-
9 місяців? Хай господь милує. Це ж і воркперміт може скінчитися….
-
Отримати ворк перміт на загальних умовах після закінчення CUAET, робити LMIA?)
-
Треба буде отримати новий ворк перміт. На підставі його продовжити SIN, manitoba health card and drvers license
-
Головне пишіть їм через день. Дзвоніть також '.
-
А чи є випадки, що час очікування вже минув, а перміта все ще немає? У мене менше місяця вже залишилось від того листа, який вони мені тимчасовий видали типу на час розгляду. Другий раз вже написала їм листа. Ніби в чорну діру потрапила.
-
Mpnp
-
До IRCC? MPMP?
-
Надіслала запит про EI місяць тому, але відповіді жодної немає. Чи було ще у когось подібне? Потрібно ще раз їм писати?
-
Свідоцтво про народження це обов'язковий документ на номінація та ПР. Вроді на на громадянство потрібно.
-
Пропустити не вийде. Програма не дасть засабмітити. Атестат школи зробити витяг з реєстру та пояснення.
-
Ось після цих смс що трішки вище, і я думаю. Якщо ми змінюємо роботу, пишемо листа (форму відправляємо) до мнпн, а вони не дають відповідь. Що тоді? Я не розумію. Міняти роботу, чи ні, тому що відповіді так і не було
-
Добрий вечір, завантажую документи на номінацію (Манітоба) і там з потрібних ще свідоцтво про народження і сертифікат про школу. Чи можна їх якось пропустити, якщо я єдиний заявник і маю диплом бакалавра?
-
Розслабтесь :) але шукайте нову роботу обов'язково. ви скільки часу чекаєте на номінацію?
-
Друзі, на ccb можна з ecopr подаватися чи спочатку треба картку дочекатися?
-
Я писала до офіцера який мені запити відправляв на провінційному етапі, і він підтверджував, що зміна роботи одобрена і оновлену номінацію скоро видадуть.
-
Можна
-
Чекаю 4 місяці. Пропонують повернутись на попередню роботу. Це потрібно буде заново їм відправляти джоб офер?
22 Jan 2023, 05:40
132731/230865
6 minutes ago