Імміграція до Манітоби
-
Я особисто буду готувати два документи - лист від колишнього працедавця ні фірмовому бланку з печаткою і підписом директора і виписку з фонду соціального страхування, де видно місця роботи, кількість родин і сплачені податки
-
t.me/ManitobaLife
-
зто може дати підсказку? Чи любий номер внестиь
-
Дякую
-
Хай щастить на кожному кроці🥰❤️
-
Ааа, ви задублювали в двох чатах. Айяйяй. Видаляю в іншому чаті нафіг.
-
Доброго дня. Хто може надати інформацію про який докумемент треба підготувати для підтвердження work experience in Ukraine. Для MPNP. Це проізвольний документ чи треба щось обов'язково там вказати?
-
Доброго дня. Хто може надати інформацію про який докумемент треба підготувати для підтвердження work experience in Ukraine. Для MPNP. Це проізвольний документ чи треба щось обов'язково там вказати?
-
завтра вилітаю до Канади
-
Хто заповнював DynaCare для тестів ..що вписували в номер апартаментів в розділі адреса
-
Повірте, це найменша "проблема"😁
-
Якщо це так, то дуже полегшить все
-
Напевно, тому що його потрібно робити за 72 години до вильоту
-
Правильно розумію, якщо квиток на жовтень, то ні ерайвкен ні тест робити перед вильотом не потрібно?
-
До всіх, хто чекає 1 жовтня і не хоче вакцинуватися. Роботодавець має право встановлювати свої вимоги, і більшість вимагає вакцинацію для працевлаштування. Це не протирічить законодавству. Тому, якщо хочете потрапити на роботу швидше, рекомендую вивчити вакансії та фірми на предмет вимог по вакцинації.
-
це з того,що я бачу
-
це не Польща чи Чехія,тут багато інших національностей,не видно щоб аж так багато наших було
-
кажуть що десь 5000 приїхало до Манітоби
-
Десь зустрічав думки що кожен день прилітає 50 - 100 чоловік
-
А хто зараз володіє інфою - скільки українців вже прибуло до Манітоби? І чи відчувається якось цей наплив?
22 Jan 2023, 05:40
13277/230854
5 minutes ago