Імміграція до Манітоби
-
Подавайтесь 100%
-
Всім привіт можливо хтось проходи курси з будь-якої спеціальності чи платять стипендію і в якому розмірі ?
-
це чат по іміграції. Будь ласка, перейдіть в інший чат.
-
Податися можете, але року Вам має вистачити для отримання ПР.
-
Вже є люди які 10 місяців чекають тільки на номінацію
-
А є якийсь алгоритм отримання номінації швидше, ніж за 7-9 місяців? Може є якась залежність(може хтось помітив) від teer, наприклад? Чи від високого знання мови? Чи може від програми (SWO, SWM)?
-
Вчора дивився статистику у мпнп. Якщо на початку минулого року було 450 аплікацій на розгляді, і 1200 чекало. То зараз 950 на розгляді і чекає близько 6000. Іншими словами, кількість заявок на цей рік скоро дійде квоти на рік. Квота минулого року була 9500 на манітобу, але розглянули щось біля 7000
-
Dmytro Malyk, писав що є. Що він від офіцерів дізнався, якщо кейс дуже простий, то його швидше беруть на розгляд
-
Підскажіть будласка, прийшов дозапит на ворк перміт, куди його загрузити? Відповісти на письмо чи на сайті підгрузити? Провінційний єтап
-
Нема залежності від teer, знання мови чи програми. Лише від завантаженості їхнього офісу і вашої удачі.
-
Це не про мене 🤣
-
Може якщо ви один в заявці, немає попередніх шлюбів та дітей, мінімум документів, які треба додатково перевіряти і все приведено до ладу
-
А що таке простий кейс?
-
(6000+950) - (1200+450) = 5300 аплікацій додалось за рік. Якщо динаміка буде навіть така сама, то до початку наступного року можливо буде вже 6000+950+5300= 12250 аплікацій... Трохи сумно...
-
Теоретично, так. Але в чаті є чимало людей, в яких дуже простий кейс, але чекають тих самих 6-8 місяців вже.
-
Підкажіть будь ласка якщо навчалася заочно (написано в дипломі extramural form of study ) чи треба вказувати в заявці парт тайм освіта ? Чи взагалі заочне навчання на щось впливає Я вчилася 4,5 років на EOI вказувала 3 і більше років навчання
-
Вибачте, не так тоді зрозумів. Просто вище, до того як ви це написали, була розмова про те, чого деякі чекають розгляду 9місяців, а дехто подався в вересні в вже отримав номінацію
-
Отак і народжуються чутки і легенди))
-
Я не так писав. Я писав, що зазвичай прості кейси розглядаються швидше, але також у порядку черги. Якщо кейс складніший, де треба уточнення від апліканта чи роботодавця, то це бере додатковий час.
-
Скажіть, чула що деякі коли виїхали з Канади через час повертались і питалися на кордоні про новий ворк перміт і їм видавали на додаткові 3 роки. Чи таке можливо? 😳
22 Jan 2023, 05:40
132798/229576
about 2 hours ago