Імміграція до Манітоби
-
Вчора дивився статистику у мпнп. Якщо на початку минулого року було 450 аплікацій на розгляді, і 1200 чекало. То зараз 950 на розгляді і чекає близько 6000. Іншими словами, кількість заявок на цей рік скоро дійде квоти на рік. Квота минулого року була 9500 на манітобу, але розглянули щось біля 7000
-
Підскажіть будласка, прийшов дозапит на ворк перміт, куди його загрузити? Відповісти на письмо чи на сайті підгрузити? Провінційний єтап
-
Нема залежності від teer, знання мови чи програми. Лише від завантаженості їхнього офісу і вашої удачі.
-
Теоретично, так. Але в чаті є чимало людей, в яких дуже простий кейс, але чекають тих самих 6-8 місяців вже.
-
Підкажіть будь ласка якщо навчалася заочно (написано в дипломі extramural form of study ) чи треба вказувати в заявці парт тайм освіта ? Чи взагалі заочне навчання на щось впливає Я вчилася 4,5 років на EOI вказувала 3 і більше років навчання
-
Скажіть, чула що деякі коли виїхали з Канади через час повертались і питалися на кордоні про новий ворк перміт і їм видавали на додаткові 3 роки. Чи таке можливо? 😳
-
🆘🆘🆘 В мене паспорт дійсний до 2027 року Віза до 2025 року А ворк перміт до 2026 року Летіла в Україну, зараз буду повертатись назад до Канади, чи можу запросити в офіцера новий ворк перміт (старий без обмежень) , тобто щоб отримати ще + 3 роки? Вдячна за відповідь!