Імміграція до Манітоби
-
О Вони і з CELPIP таке думають зробити Це класне нововедення
-
Якщо completed і номінація не прийшла ,то це може бути збій у них Нещодавно було у одній дівчини така ситуація,чекала більше місяця з таким статусом ,потім записалась в Бєст Вестерн до офіцера,і в цей же день номінацію відправили на пошту
-
Крім українців, вксною-літом 2023 року до провінції прибуло понад 20 тис. випускників коледжів та університетів із інших провінцій, де важко отримати ПР. От вони всі почали працювати, пройшло 6 місяців якраз у листопаді-грудні 2023, і вони масово подалися на SWM. От така якраз конкуренція.
-
Було б просто неймовірно якщо консул приїхав до Вінніпегу Цікаво чи це обговорюється
-
app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
А скільки балів потрібно для swo, щоб вибрали з пулу?
-
Допоможіть будь ласка розібратись, я прилітаю в Вінніпег бачила тут в чаті інформацію що в аеропорту є стійка з переліком готелей для українців тобто я потім просто самостійно з’ясовую чи є в тих готелях місця правильно? І ще вийшло записатись до GovernmentService то я там зможу одразу і Sin і medical exam пройти правильно я зрозуміла?
-
В одну з восьми. Безкоштовно
-
Так
-
Так
-
А записати там допоможуть просто в клініку де то безкоштовно правильно я розумію?