Імміграція до Манітоби
-
Вам віза дає дозвіл потрапити в країну, а не ворк перміт… поки є діюча віза, хоч сто разів туди-сюди катайтесь
-
Давайте не переливати з пустого в порожнє: 2 питання 1. 2гий заїзд без вп 2. Отримання мед без вп Хто знає, пишіть Будь Ласка
-
Я маю наувазі якщо ви кріпили вп і зробили скан нормальний І все ж таки прийшов дозапит то мені якраз сьогодні коли робила скани все здавалось що вони не настільки добре зроблені наскільки можуть Я сходжу з глузду )) Не звертайте уваги
-
Нічого не зрозумів , але дуже цікаво))
-
Що це значить?
-
Щоб податися по програмі для українців, потрібно мати статус тимчасового резидента.
-
Якщо ви головний аплікант, то так, можуть поставити на паузу і дати вам певний час на пошук нової роботи Якщо ми про SWM говоримо
-
Якщо податися на ЕІ, номінаційний процес на паузу стане?
-
Нічого
-
Мені вже у приват написали, що є відмова по програмі для українців. Людина прибула до Канади, подавалися і виїхала. У відмові так і пише, що головний аплікант порушив умови програми і поїхав геть із Канади.
-
А по куает після 31.03 це що?
-
Оформити перміт або віза рекордс
-
Вп?
-
Федеральний етап так само ставлять на паузу в такому випадку ?
-
Багато call in sick наприклад, Але якщо вас звільнять то ви не зможете використати цю роботу як reference для наступної, теж про це подумайте
-
Бал не грає ролі, якщо у неї нема звʼязку з провінцією — це навіть у тій формі, де розрахується бал, прописано.
-
А що треба зробити? Щоб вона мене звільнила?
-
Скажіть будь ласка чат, або группу, де обговорюються питання необхідних військових документів для ПР. Дякую.
-
Хтось знає, якщо я звільняюсь по свому бажанню (до мене відносяться як до бруду), я можу податися на ЕІ?
-
Я про це і писала, що якщо немає зв'язку з провінцією немає сенсу подаватися і сподіватися на спецвибірку
22 Jan 2023, 05:40
133029/234085
15 minutes ago