Імміграція до Манітоби
-
Я чи можу я виїзжати за цей період? хоча б на тиждень батьків побачити Поки шукаю роботу
-
Для тих, хто йде по SWM, можуть поставити на паузу до моменту отримання нової роботи. Але поки я не чув, щоб ставили таку умову, просто казали повідомити, коли знайдуть нову роботу. Я думаю, що це виключно через те, що CUAET visa holders мають open work permit.
-
Якщо ви консультувалися із адвокатом, то тут вам нічого робити, який смисл отримувати інформацію з даного чату, яка не є від адвокатів?
-
Там було б 66 балів, здається
-
Так
-
Бо я вже чекаю майже 7 міс номінацію …
-
У вас є кошти? Ви відповідаєте вимогам SWO?
-
Давайте, я сам вирішу 😉
-
Мені цікаво що буде, якщо я повідомлю, що роботи вже немає, а вони як раз почнуть заявку розглядати?… Чи можливо таке, що мене по SWO номінують? В мене там також було б 65+ балів та кошти є
-
Основна причина: Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process. Коротко: головний аплікант не був у Канаді протягом всього процесу.
-
Я думаю, що вам даний чат тільки заважає, якщо чесно.
-
Хто сказав, що адвокати, учасники чату та інші люди не можуть помилятися… Всі ми тільки люди… Іноді з недостатком софт скілс, але це приходить з часом і віком…
-
То не поможе. Люди будуть порушувати умови програми, і адвокати будуть висмоктувати 10К-20К за подачу в суд на IRCC. Це вже перевірено, ще до війни купа кейсів було, коли людина порушує певні умови програ відмову, а тоді починають через суд вирішувати питання.
-
Звісно, кожен робить що хоче, але потрібно на 100% виконувати всі критерії програми
-
Група адвокатів Торонто, яка веде телеграм канал. Про це писала Я не хочу тут в чаті нікого рекламувати тому не надсилаю ніяких посилань, запитав , уточнив… А в чому, власне, питання. Там так , тут так, сказали, послухали і пішли далі …
-
Не кричіть, бо можна оглухнути. Адміни каналу 1000 разів наголошують, що не дають жодних порад, а виключно інформацію із офіційних джерел і різних кейсів інших людей, як успішних, так і про відмови . Я кажу, що мені написали у приват, що родичу, рідному брату, надали відмову, бо він не був у Канаді протягом всього часу після подачі на програму. Ви мені кажете, що вам адвокат сказав, що це не рабство. Але є умови програми, які всі зобов'язані виконувти, а не збирати гроші на адвокатів. Та людина якраз таких послухала, і поїхав собі геть. От тепер точно буде адвокат мати прибуток від дурості інших.
-
Я Вас слухаю, іноді ставлю під сумнів…і це нормально.
-
А кого ви маєте на увазі під адвокатом? Юриста, чи людину яка помагає заповнювати бумажки на міграцію?
-
Які поради, я питаю, як вийти з ситуації. Поради даєте Ви!
-
Більшість ваших коментів постійно ставлять під сумнів досвід інших, які вже пройшли шлях з нуля і отримали ПР. Ви даєте поради, які є небезпечні для інших, бо можуть призвести до відмови.
22 Jan 2023, 05:40
133056/235275
3 minutes ago