Імміграція до Манітоби
-
То не поможе. Люди будуть порушувати умови програми, і адвокати будуть висмоктувати 10К-20К за подачу в суд на IRCC. Це вже перевірено, ще до війни купа кейсів було, коли людина порушує певні умови програ відмову, а тоді починають через суд вирішувати питання.
-
Звісно, кожен робить що хоче, але потрібно на 100% виконувати всі критерії програми
-
Група адвокатів Торонто, яка веде телеграм канал. Про це писала Я не хочу тут в чаті нікого рекламувати тому не надсилаю ніяких посилань, запитав , уточнив… А в чому, власне, питання. Там так , тут так, сказали, послухали і пішли далі …
-
Не кричіть, бо можна оглухнути. Адміни каналу 1000 разів наголошують, що не дають жодних порад, а виключно інформацію із офіційних джерел і різних кейсів інших людей, як успішних, так і про відмови . Я кажу, що мені написали у приват, що родичу, рідному брату, надали відмову, бо він не був у Канаді протягом всього часу після подачі на програму. Ви мені кажете, що вам адвокат сказав, що це не рабство. Але є умови програми, які всі зобов'язані виконувти, а не збирати гроші на адвокатів. Та людина якраз таких послухала, і поїхав собі геть. От тепер точно буде адвокат мати прибуток від дурості інших.
-
Я Вас слухаю, іноді ставлю під сумнів…і це нормально.
-
А кого ви маєте на увазі під адвокатом? Юриста, чи людину яка помагає заповнювати бумажки на міграцію?
-
Які поради, я питаю, як вийти з ситуації. Поради даєте Ви!
-
Більшість ваших коментів постійно ставлять під сумнів досвід інших, які вже пройшли шлях з нуля і отримали ПР. Ви даєте поради, які є небезпечні для інших, бо можуть призвести до відмови.
-
І ще. Вони самі в Торонто знаходяться. Так шо то група консультантів з Торонто, а в самій групі є різні гілки про різні провінції)
-
Тому й не хочу посилатись ні на кого а просто запитав , щоб не було сміття в групі, Але все одно не виходить 🤷♂️😃
-
Будемо бачити чи будуть масові відмови через цю вимогу "Only you are required to be in Canada throughout the application process".
-
Та всі все і всіх уже знають, тому й уточнюю … що де кажуть. Ще раз - це нормально. Не треба панікувати
-
Ну і я про те. Не знаю звідки воно пішло. При тому що самі консультанти там нормальні і адвокатами себе не називають 🤷♂️ Як мінімум я не бачив
-
Так, то звичайні консультанти. Нормальний адвокат таких дурниць не порадить.
-
Дякую
-
Я знаю цю групу, і не знаю чого там всі їх називають адвокатами. Вони консультанти. Це дуже різні речі.
-
Будь-яка прихована реклама будь-яких консультантів буде видалена, а учасники заблоковані.
-
Ви можете комерційну страховку зробити і платити щомісячно за неї. Провінційне медстрахування якщо не помиляюся можна зробити тільки з ворк пермітом.
-
нічого ніхто не дає автоматично ніколи.
-
Тобто, приїхав і подався?
22 Jan 2023, 05:40
133068/231594
11 minutes ago