Імміграція до Манітоби
-
Тому й не хочу посилатись ні на кого а просто запитав , щоб не було сміття в групі, Але все одно не виходить 🤷♂️😃
-
Будемо бачити чи будуть масові відмови через цю вимогу "Only you are required to be in Canada throughout the application process".
-
Та всі все і всіх уже знають, тому й уточнюю … що де кажуть. Ще раз - це нормально. Не треба панікувати
-
Ну і я про те. Не знаю звідки воно пішло. При тому що самі консультанти там нормальні і адвокатами себе не називають 🤷♂️ Як мінімум я не бачив
-
Так, то звичайні консультанти. Нормальний адвокат таких дурниць не порадить.
-
Дякую
-
Я знаю цю групу, і не знаю чого там всі їх називають адвокатами. Вони консультанти. Це дуже різні речі.
-
Будь-яка прихована реклама будь-яких консультантів буде видалена, а учасники заблоковані.
-
Ви можете комерційну страховку зробити і платити щомісячно за неї. Провінційне медстрахування якщо не помиляюся можна зробити тільки з ворк пермітом.
-
нічого ніхто не дає автоматично ніколи.
-
Тобто, приїхав і подався?
-
Немає ніякої гарантії, що "будуть давати". Все по звичному процесі. Люди відкривають візи до Канади, їдуть до Канади, на кордоні офіцер приймає рішення.
-
Візитор рекондс дають автоматично? Як вп нам?
-
Дякую. Так мед страхування, то біль, але вже не погано, що візитор рекордс давати будуть.
-
Ще раз питання: Людина заїжджає літом перший раз по куает , може на пр по родичах податися чи ні?
-
Можна, звісно. Візітор рекордс без проблем, але не буде мед. страхування. Все як до 2022 року
-
Тобто після 31.03. не можна буде отримати візітор рекодс? І якщо нема візитор рекордс, то не можна податися на пр по програмі для родичів?
-
Так а смисл, якщо пишуть тут адміністратори, що з з гостьовою (куает заїзд після 31.03) Не подашся по родичах на пр. Чи може є якісь варіанти? В когось є якась інформація?
-
Ну так. Але, скоріше за все, треба буде подаватись онлайн після прибуття до Канади вже. З просто візою чи візтор рекордс статус не міняється кардинально: нема права ні на роботу, ні на страхування, ні навіть на фудбанк
-
Ну це ясно. Це як з будь якою візою, бо офіцер в аеропорту має право нас не впустити, якщо щось йому не сподобається :) але в теорії вже є шанс отримати візитор рекордс і то є плюс 😁
22 Jan 2023, 05:40
133077/233947
4 minutes ago