Імміграція до Манітоби
-
Дякуємо за апдейт. Схоже на те, що покидати Канаду в процесі очікування все таки можна. Правильно розумію? А то знов запишите , що я тут всіх заплутав)))😜
-
З Едмонтоном зараз треба бути обережним. В минулому році можна було і туди летіти, я там замовила паспорти. Але зараз там змінився консул. Він (вона) відмовляється відправляти поштою паспорти (хоча минулий консул обіцяв зробити це, і з Оттави відправляють), і в останньому листі написали мені, что Вінніпег належить до Торонто, тож вони може вже не приймуть. Напишіть їм спочатку, пошта є на офіційному сайті, вони відповідають.
-
Дякую!
-
Такого на сайті IRCC не пише прямо. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
У когось є тут мануал як відправити заявку на переробку закордонного паспорта?
-
Тут , головне розкрутити потім, бо я накрутиш, то потім може бути бідося
-
Те що не заборонено, дозволено … чи якось так … 😀 От і розібрались. А Ви сварилися , не треба так 😉
-
Якщо вже місяць немає ecopr , то в чому може бути причина ? Не можу зрозуміти… вже руки опускаються
-
У них черга не є лінійним поняттям з почерговістю, треба просто чекати. Важелів впливу на цьому етапі на них нема.
-
Абсолютно всі знайомі, хто засабмітив портал 2 пізніше, вже отримали , просто дуже важко морально вже в цьому стані … Вони мені так в відповіли , що queue
-
You are in the queue for landing
-
Просто зараз дивлюся , що наче всім швидко А мою заявку наче забули просто Планую відпустку закордон звісно і з карткою Думала в березні вже буду і з тим і з тим, але , нажаль … Вам вони екопр самі надіслали? Чи дзвонили після довгого очікування?
-
Якщо відпустку плануєте за кордон, то летіти без піар-картки створить проблему з в'їздом назад. А між екопром та карткою може пройти як пару тижнів, так і місяць-два. Мені два тижні йшла.
-
До речі, цілком можливо. Я після надсилання фоток чекав екопр 2.5 місяці від них.
-
Так Просто вже реально немає сил , хочеться просто взяти відпустку Сподіваюся, що незабаром буде
-
Це означае що вас розглядае Монреаль ( чула Iнколи 2 мiсяця
-
Порадьте будь ласка, при заповненні форми IMM5710 для продовження work permit потрібно вказати місто народження, то в свідоцтві про народження старого зразка і в паспорті записане місто оде й те саме місто, але з однією різною літерою.
-
Плюс, навантаження та темпи обробки у них різняться залежно від місяця чи кварталу (принаймні, я чув таку інфу).
-
Дякую Буду чекати
-
Але формально на надсилання картки у них є 60 днів.
22 Jan 2023, 05:40
133121/231578
5 minutes ago