Імміграція до Манітоби
-
у мене зараз теж ліцей, але у атестаті пише школа і я вказувала як в атестаті
-
У мого чоловіка був втрачений додаток до диплома з університету, університет 15 років тому дуже кардинально змінив свою назву. Ми взяли дублікат додатка з печатками і на бланку нового університету, і також вони нам листа написали, що колись називались так то - а тепер уже ось так, диплом і додаток справжні і дійсні. Наче прокатило :)
-
Але ircc не приймає ielts one skill retake для іміграції.
-
Це ті фотки коли завантажували аплікацію на PR, чи це потрібно потім ще зробити на якомусь етапі? 🤔
-
ім'я самі пишите
-
Ті самі фотки можна. Головне шоб скан був якісний.
-
Тобто ви зробили скан ще раз?)
-
В мене були діджітал. Але згідно інструкції ви можете навіть самостійно фото зробити.( скрін в групі раніше шеріли)
-
Ну це для аплікації тільки треба зворотній бік. Зробіть новий якісний скан тільки першої сторони і того буде достатньо. Якщо сильно темне чи навпаки світле, то можна підредагувати його.
-
Так на аплікацію потрібно їм фото і з зворотнього боку написати дату народження та дату коли зроблено фото?...( ми сканували фото і зворотній бік)
-
Якщо я відправлю форму на зміну роботи, через 10 днів відповіді не буде від офіцера. І я все ж таки зміню роботу. Чи стане це потім приводом відмови номінації, коли почнуть розглядати мою справу?
-
Вітаю!! Можливо є в групі хто працював в Німеччині як співпідприємець ( self employed ) у ремісничому товаристві ( GbR )? Яким чином ви підтверджували цей досвід роботи?
-
Ви маєте дочекатися погодження від MPNP, не залежно від того скільки це часу займе
-
Підкажіть, якщо не повідомили mpnp противну статусу, чи може це стати причиною у відмові у номінації/пр?
-
Вони подавались знаходячись у манітобі? Чи можна з-за кордону податися?
-
Ну так це добре, а в чому запитання?
-
Тут у чаті є кілька аплікантів на номінацію, які відпрацювали у Манітобі, подалися по спецвибірці і зараз в Європі очікують рішення.
-
Доброго вечора всім! Чи є тут люди які робили довідку про несудимість зі Словаччини?
-
Дякую І підкажіть будь ласка, якщо отримати номінацію і подаватися саме на федеральний рівень, то треба їхати для цього в Канаду чи теж можна продовжити з-за кордону?поки/якщо не отримаєш пр
-
Шановні ,чи є у когось шаблон перекладу витягу про відсутність судимості , паспорту України ,та прописного свідоцтва ?
22 Jan 2023, 05:40
133182/230493
6 minutes ago