Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім! Чи є тут люди які робили довідку про несудимість зі Словаччини?
-
Дякую І підкажіть будь ласка, якщо отримати номінацію і подаватися саме на федеральний рівень, то треба їхати для цього в Канаду чи теж можна продовжити з-за кордону?поки/якщо не отримаєш пр
-
Шановні ,чи є у когось шаблон перекладу витягу про відсутність судимості , паспорту України ,та прописного свідоцтва ?
-
Ось умови. Ніде не сказано, що потрібно бути у Канаді. Головне виконати умови вибірки для українців. immigratemanitoba.com/2024/02/ukraine-draw-23/
-
Але чи можна податися не в Канаді знаходячись?
-
Подавалися ще звідси, але вже звільнилися і пакували речі до Європи.
-
То може я вже панікую😅Ви заспокоїли, дякую:)
-
Тобто він буде клеймти зв'язок із провінцією через друзів. 10 балів. Якщо набирає 60 кваліфікаційних балів, є мова і гроші ', то чому ж ні?
-
Вибачте, зміну статусу Не побачила Наприклад якщо виїхали і більше 6 місяців не були в Канаді а потім повернулись
-
Підкажіть, будь ласка, де Ви робили translation документів?
-
Valeriia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Про що?
-
Хто там такий противний, що його треба в MPNP повідомляти? Ви другий раз якусь несінитницю пишете...
-
Підкажіть, якщо не повідомили mpnp противну статусу, чи може це стати причиною у відмові у номінації/пр?
-
Доброго вечора Скажіть будь ласка,якщо я ще працюю на українську компанію Як мені це вказати в референс леттер?
-
Привіт, коли додаєш dependanta та сплатив fee за біометрію то треба здати біометрію а потім сабмітити всі документи разом чи можна засабмітити документи і потім додати біометрію? Чи вона у них в системі якось зявиться? Дали часу 30 днів мені...
-
Вибачте, зміну статусу Не побачила Наприклад якщо виїхали і більше 6 місяців не були в Канаді а потім повернулись і не повідомляли що покидали країну на довгий термін
-
Мені теж потрібно
-
Чи хтось робив справу про несудимість з Бельгії?
-
Доброго вечора! Досилали документи за запитом на федеральному етапі, завантажили їх в свій профіль, через 3 тижні прийшло підтвердження, що документи завантажені, але прийшло 2 повідомлення, хоча документи завантажували 3. Підкажіть будь ласка, чи це ок?
22 Jan 2023, 05:40
133199/236449
13 minutes ago