Імміграція до Манітоби
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, хто емігрував через провінційну програму по роботі, чи має відрізнятися по вигляду джоб офер для такого працівника по вигляду та пунктам, щоб на його основі податися на провінційку, від, наприклад, джоб офера для канадця? Бо мене це керівництво саме питає.
-
Здоровенькі були) маю питаннячко щодо біометрії: подавалися груповою заявкою подружжя і діти різного віку, прийшло запрошення на біометрію, але тільки на ім'я того, хто головний:) Так от варіанти: 1)їхати самому здавати 2) удвох з дружиною 3) їхати усім 4) їдуть усі старші 17 5) свій варіант Заздалегідь дякую і гарного дня усім)
-
Тут поділюсь деякими своїми думками. Якщо купувати долари за гривню (готівкою), то в середньому курс зараз 43. Якщо будете розраховуватися гривневою карткою за кордоном, то картковий курс у Приваті на сьогодні приблизно 37.60 складає. Тобто картковий курс ближче до НБУшного. Якщо немає великої кількості гривні і ви не будете боятися, що раптом НБУ стрімко підніме курс долара, то вигідніше буде платити карткою
-
Добрий день ! Можливо , у когось так було . Анкети були заповнені 5 травня ( нам з чоловіком по 62 р ) віза на вклейку прийшла тільки мені 6 вересня , а чоловіку запрос на біометрію ( уже написали листа , чи дійсно потрібно робити біометрію , але відповіді не має поки )
-
Тобто якщо, працедавець працевлаштував на part time, алє кожен тиждень більше 30 годин, то це не підходе для імміграції
-
В мене навпаки. По IELTS буди всі 6, а Welark оцінив на всі 7💪