Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Скажіть будь ласка,якщо я ще працюю на українську компанію Як мені це вказати в референс леттер?
-
-
-
Якщо ще працюю на українській фірмі як це вказати в референс леттері? to current time?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка!!! Хочу брати референс з України. На фірмі у мене часто чергувалось дві посади: три рази була обліковцем виробничого процесу і тричі була завідувач складу. Чи можна просто написати що була обліковцем з такими то обовʼязками, і завідувачем з такими то обовʼязками, без деталізації що після чого , скільки разів, з повторенням обовʼязків. Не впевнена чи зможуть вказати суму зарплати бо фірма вже змінила власника і референс може дати колишній керівник з власним підписом, без печатки. Можливо на фірмовому бланку , з датою видачі заднім числом. Буду вдячна за будь-яку пораду.
-
Підкажіть а для подачі на новий ворк перміт які вимоги до фото? Воно може бути зроблене більше ніж півроку тому (7-8 місяців)?
-
Привіт, я проінформувала через web form, там як раз є таке запитання чи змінюєте роботодавця чи посаду у того самого роботодавця, пишете NOC нової посади і відправляєте, але я чекаю тільки на провінційному
-
Не потрібно. Але треба буде повідомити MPNP після зміни посади