Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Працю на цим питанням.
-
На жаль, за цей час були вибірки з вищими балами. Здавайте англійську, це значно покращить ваші шанси пройти вибірку.
-
Цього я не знав. Чув але не міг зрозуміти з чим його їсти. Дякую
-
Так, teer 3 можна без англійської. Але останнім часом було кілька вибірок, де відібрали тільки тих українців, в яких була здана англійська і набирали тих 60 балів, як для SWO. Тому здавайте англійську, вона значно покращує шанси і по SWM, і дає шанси потрапити у спецвибірку для українців.
-
Дякую, може напишуть хай що «сумісництво двох посад» ?Трудову книжку вони ж не попросять та й по факту дійсно не раз виконувала ці обовʼязки одночасно.
-
Якщо здасте англійську, то вас можуть вибрати по спецвибірці для українців. Вибірка ніби як по SWO, але ви подаєтесь на SWM, як і планували спочатку.
-
І да і ні я проходжу по TEER як зварювальник.
-
А до чого тут 60 балів ? Це ж SWO програма. А я подавався по SWM. Це інша програма.
-
Там здана англійська обов'язкова умова.
-
Так там можна доповнювати після подачі аплікації.
-
Добрий вечір. Потребуємо поради. Провінційній етап. Головний аплікант має дві фултайм роботи одночасно. Змушений звільнитися із тої, з якої подався на номінацію, але звільняється сам. Що написати офіцеру, щоб дозволили замінити одну роботу на другу? Підтвердження про звільнення не буде, маю на увазі документ. Друга робота істотно краще, але класифікатор професії (нок) інший (вищий). Можливо хтось має такий досвід або адміни підкажуть, як правильно все зробити. Наперед дякую !
-
А як це зробити? Потрібно робити нову аплікацію,чи просто поміняти дані ,і зберегти, чи як?