Імміграція до Манітоби
-
Дякую А як це правильно написати Наприклад працюю since October 2015 to current time? Це буде коректно?
-
Дякую, так і робитиму
-
Ви аплікацію маєте заповнювати як для SWM.
-
Ок, дякую!
-
Роз‘ясніть плз, я заповнював свою анкету як для SWM і потрапив в останній пул Special Immigration Measures-Ukraine. В такому разі мені обов‘язково мати 10 к плюс 2к на кожного члена сім‘ї? Чи все ж ця сума не обов’язкова. Бо я вже заплутався.
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, чи може референс лист з України на фірмовому бланку бути підписаним тільки кадровиком. Директора, при якому я звільнялась пізніше звільнили, не знаю чи був після нього хтось, бо підприємство вже простоювало, і фірми тепер вже немає там. Дякую.
-
Добрий день , підкажіть будь ласка міграційного адвоката США. Дякую !
-
Звичайної SWM вибірки вже не було кілька місяців.
-
Доброго дня скажіть будь ласка коли проходить вибірка для SWM. Дякую
-
Ясно, а якщо заповнили EIO тоді залишається просто чекати? Я вірно зрозуміла, дякую
-
Шукайте в ТГ для США, Манітоба це Канада
-
Я дуже вам дякую за відповідь! Гарного дня
-
Саме так. Але останні спецвибірки включали всіх, навіть тих, хто йшов по SWM. Якщо ви отримали LAA від special immigration measure for Ukrainians, то подаєте номінацію як SWM. Так тут багато людей роблять, поки успішно.
-
Якщо по спец вибірці, то потрібно мати гроші на рахунок 10000+2000 на кожного члена сім’ї так?
-
Ви б мали пройти по спецвибірці наступного разу. У вас мало б бути 60 кваліфікаційних балів
-
854
-
Слідкувати, щоб дані в ЕОІ були актуальні. Скільки балів?
-
Чи хтось знає відповіді на ці питання? 🥹
-
Дякую!
-
Зарахують, може бути скільки завгодно рахунків на ваші імена, головне покажуть гроші і не витрачайте їх до отримання піар
22 Jan 2023, 05:40
133307/230800
2 minutes ago