Імміграція до Манітоби
-
Здоровенькі були) маю питаннячко щодо біометрії: подавалися груповою заявкою подружжя і діти різного віку, прийшло запрошення на біометрію, але тільки на ім'я того, хто головний:) Так от варіанти: 1)їхати самому здавати 2) удвох з дружиною 3) їхати усім 4) їдуть усі старші 17 5) свій варіант Заздалегідь дякую і гарного дня усім)
-
Тут поділюсь деякими своїми думками. Якщо купувати долари за гривню (готівкою), то в середньому курс зараз 43. Якщо будете розраховуватися гривневою карткою за кордоном, то картковий курс у Приваті на сьогодні приблизно 37.60 складає. Тобто картковий курс ближче до НБУшного. Якщо немає великої кількості гривні і ви не будете боятися, що раптом НБУ стрімко підніме курс долара, то вигідніше буде платити карткою
-
Добрий день ! Можливо , у когось так було . Анкети були заповнені 5 травня ( нам з чоловіком по 62 р ) віза на вклейку прийшла тільки мені 6 вересня , а чоловіку запрос на біометрію ( уже написали листа , чи дійсно потрібно робити біометрію , але відповіді не має поки )
-
Тобто якщо, працедавець працевлаштував на part time, алє кожен тиждень більше 30 годин, то це не підходе для імміграції
-
В мене навпаки. По IELTS буди всі 6, а Welark оцінив на всі 7💪
-
В мене було дуже близько оцінено
-
Те як оцінює welark далеко від того, що буде при здачі IELTS. Хіба вони видають свої оцінки за шкалою CLB?
-
Таке питання, якщо буде написано в job offer що працевлаштований на part time, але кожен тиждень 30-35 годин це підходе для подачі на номінацію, чи треба обов'язково щоб в job offer було написано full time
-
Так, дякую! Я вже зрозуміла, що по-іншому не вийде.