Імміграція до Манітоби
-
Добрий день , підкажіть будь ласка міграційного адвоката США. Дякую !
-
Звичайної SWM вибірки вже не було кілька місяців.
-
Доброго дня скажіть будь ласка коли проходить вибірка для SWM. Дякую
-
Ясно, а якщо заповнили EIO тоді залишається просто чекати? Я вірно зрозуміла, дякую
-
Шукайте в ТГ для США, Манітоба це Канада
-
Я дуже вам дякую за відповідь! Гарного дня
-
Саме так. Але останні спецвибірки включали всіх, навіть тих, хто йшов по SWM. Якщо ви отримали LAA від special immigration measure for Ukrainians, то подаєте номінацію як SWM. Так тут багато людей роблять, поки успішно.
-
Якщо по спец вибірці, то потрібно мати гроші на рахунок 10000+2000 на кожного члена сім’ї так?
-
Ви б мали пройти по спецвибірці наступного разу. У вас мало б бути 60 кваліфікаційних балів
-
854
-
Слідкувати, щоб дані в ЕОІ були актуальні. Скільки балів?
-
Чи хтось знає відповіді на ці питання? 🥹
-
Дякую!
-
Зарахують, може бути скільки завгодно рахунків на ваші імена, головне покажуть гроші і не витрачайте їх до отримання піар
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, гроші які мають бути наприклад на 2 аплікантів наприклад. 12ʼ000$. Вони мають бути на одному рахунку чи можна на різних? Наприклад я заявник , жінка зі мною і я маю 6ʼ000 на сейвінг і 6ʼ000 на чекінг. Таке зарахують?
-
11 січня була. Моя подруга пройшла з балом 830 наче
-
Вітаємо, Ахмед Суванов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Подзвоніть їм. Але ви повинні надати причину, чому вам негарно чекати. А потім ще картки чекати невідомо скільки. Моїх немає з 15 лютого
-
Доброго дня, чи є тут люди які перекладали на англійську Польську довідку про несудимість?
-
Всім привіт, підскажіть, будь-ласка, де можна придбати квитки на переліт з Європи до Вінніпегу з тваринами?
22 Jan 2023, 05:40
133313/234566
2 minutes ago