Імміграція до Манітоби
-
854
-
Чи хтось знає відповіді на ці питання? 🥹
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, гроші які мають бути наприклад на 2 аплікантів наприклад. 12ʼ000$. Вони мають бути на одному рахунку чи можна на різних? Наприклад я заявник , жінка зі мною і я маю 6ʼ000 на сейвінг і 6ʼ000 на чекінг. Таке зарахують?
-
Вітаємо, Ахмед Суванов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Подзвоніть їм. Але ви повинні надати причину, чому вам негарно чекати. А потім ще картки чекати невідомо скільки. Моїх немає з 15 лютого
-
Доброго дня, чи є тут люди які перекладали на англійську Польську довідку про несудимість?
-
Всім привіт, підскажіть, будь-ласка, де можна придбати квитки на переліт з Європи до Вінніпегу з тваринами?
-
На сайті авіакомпанії
-
Там писали, можна, але вони повинні вміститися під переднє крісло у переносці
-
Дякую за допомогу)
-
У нас 2 коти) по параметрам все ок 😄
-
Підкажіть А ці $10000 по сво Їх взагалі не можна чіпати на протязі всього процесу? Чи можна знімати, а потім класти назад?
-
Дивився на сайті, аір канада, наприклад. То у їхній полісі пише, що можна. Дізнавалися для маленького песика. Не знаю правда, як з великими. Дивіться полісі авіакомпаній
-
Яких саме не підкажете? Тому що з цим трохи проблемка, не можемо з дружиною знайти перевізників, які б повідомляли про те що надають таку послугу
-
не можна краще всього відкрити сейвінг аккаунт та покласти їх туди