Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, роблю заявку на нові ворк перміти для себе і дружини. З двох різніх акаунтів. Застряг на питанні: Are you accompanying a family member who has status in Canada? Yes / No? У відео Дмитро відповідає - No. Чи це вірно? І не буде рахуватися як misrepresentation?
-
Наскільки знаю, то ніде це неможливо перевірити. Вкажіть суму приблизну.
-
Вітаю. Підскажіть, будьласка, як можна звʼязатись з IRCC на рахунок аплікації на новий візітор рекорд дитині. Є створена заявка, яку треба чи оновити, чи відмінити і створити нову. Не можу розібратись на сайті як це зробити.
-
Гайз, підкажіть таке питання. Чи можуть «задвоїтися» акаунти у Government of Canada? При знятті обмеження з робочого перміту створили акаунт. Також зробили акаунт після отримання листа про необхідність оплати fee за біометрію. Тепер не можемо зрозуміти, куди ділась заявка на зняття обмежень з робочого перміту? По факту, як я зрозумів зараз є два акаунти, один пустий, другий з заявкою на PR. Можливо хтось був у такій ситуації? Дякую
-
Потрібно буде чекати на код від них на пошту домашню а це займе біля 2 тижнів
-
Вітання. Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо втратила медичний огляд Канади, який проходила у Вінніпезі? Чи можна зробити новий? Бо без нього не вдасться податись на PR
-
Всім привіт таке питання можливо хтось знає відповідь. Якщо я подаюсь на податкову декларацію в другу, перший раз як подавався минулого року була одна адреса, цей рік вже друга , то чек прийде на цю адресу яку я зараз веду чи чи на минулу адресу. Чи мені потрібно дзвонити CRA і їм говорити щоб мені змінили ( особистого кабінету в CRA ще немає ) Можливо хтось знає відповідь?
-
Не буду стверджувати на 100%, але мій канадський бос дослівно сказала: не переживайте, канадська податкова ніколи не дасть вам нічого зайвого) ну і сума, наведена в запитанні, цілком відповідає сумі перерахунку за 1,5 роки. Сподіваюсь, автор нічого вже не повертатиме
-
Вам нарахували компенсації за весь період перебування в Канаді.
-
Ого а мені кліматичні 200$ нарахували за квартал
-
Все правильно, так 1100 - це якраз півтора року і виходить