Імміграція до Манітоби
-
Привіт! Подавалась по Свм 1 лютого. Без англійської, бо Тір 3. Бачу, що по свм давно вибірок не було взагалі. Підкажіть будь ласка, хто знає, чи може мені допомогти пришвидшити процес попадання в пул кандидатів: 1. Здача Селпіп. 2. Друг з громадянством?
-
Ви були співвласником? Чи фултайм? Враховується виключно фултайм робота. Вже є один цікавий випадок, коли людина клеймила фултайм, хоча була засновником ТОВ в Україні, яке фактично не працювало останні 5 років. Клеймила максимальні бали у факторі 3. Номінацію отримали, але IRCC дало запит на податкові документи і дати пояснення щодо працевлаштування у ТОВ. От такі справи. Людина вирішила відкликати аплікацію на ПР, відповідно всі кошти втратила. Зараз наново все буде подати , в тому числі на номінацію.
-
Я тільки починаю розбиратися з усіма кейсами з приводу міграційного процесу, але мені чомусь здається що референса буде не достатньо, тому і питаю
-
Я був як співпідприємець. В 2021 році ми відкрили фірму в Німеччині ( в Україні це як Повне товариство), в Німеччині це працює таким чином ( група людей які надають певні послуги, об'єднуються з спільною метою і реєструють фірму, далі коли фірма зареєстрована, ми підписували контракти з іншими фірмами яким надавали свої послуги по електромонтажу) Після підпису контракту я виконував роботи згідно контракту. Фірма далі продовжує свою діяльність, але я вже не є її учасником.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, в листі In Canada Approval Letter в колонці Validity у вас вказана дата до якої дійсний старий Work Permit чи новий? Дякую!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при подачі на федеральний етап в чеклисті до форми Additional Family Information (IMM 5406) написано: " You will complete this form as part of the online application for everyone in the following list: • the principal applicant • spouse or common-law partner (whether they are accompanying or not)" Я подаюсь без чоловіка, чоловік в Україні. Його, відповідно, немає в списку аплікантів. Підкажіть, будь ласка, куди в такому разі вносити таку інформацію? В списку аплікантів у цьому розділі тільки я, бо дитині немає 18 років. Дякую!
-
От наприклад ми підписали були контракт з Siemens спочатку на місяць а вже потім майже на рік, про те що ми будемо виконувати електромонтажні роботи на їхньому проекті, в контракті було вказано що ми будемо працювати погодинно, не більше 48 годин в неділю. Розрахунок з нашою фірмою був за результатами відпрацьованого місяця. То виходить що я начебто і фултайм але...
-
Справа в тому, що в мене в цій колонці вказана дія старого, що й насторожує :(