Імміграція до Манітоби
-
Так, в мене був wp до жовтня 25 року, і ось в цій колонці ця ж сама дата, хоча наче Your application to remain in Canada as a temporary resident has been approved. 🤷♂️
-
Підкажіть будь-ласка, заповнюю форму imm5710, у розділі Employment заповнювати тільки місця де працював? А якщо вийшов на пенсію в Україні, і не працював якийсь час, це потрібно вказувати? Дякую)
-
Таж цікавить дане питання. Дмитре прокоментуйте будь ласка. Дякую.
-
Підскажіть будь ласка, якщо буду клеймити на номінацію три роки: два роки в Польщі і один рік тут, референс є То таке питання чи коли буду подавати вже після номінаціі на ПР то там ж треба вказувати всю інфу працевлаштування за 10 років, то мені треба буде робити якісь переклади своєї трудової на заводі в Україні наприклад та рейсу в морі? Ну типу треба буде якісь документи прикладати за ці старі роботи, чи просто вказати як це було при подачі на отримання візи КУАЕТ (просто інформативно) Чи краще готувати і робити переклад трудової? Якщо шо
-
Я тільки но передивився контракти, всі контракти були погодинні , був лише один контракт на виробітку, але згідно статуту товариства ми працювали погодинно ( як на звичайному фултаймі). І дякую за інформацію, я думаю це можливо, пред'явити докази що я працював фултайм там, а вже якщо знадобляться якісь додаткові документи то вже на етапах буду робити запити на фірму. Я на днях з колегою розмовляв який там працює як керівник проектів, то він спитав який саме референс лист тобі потрібен ( типу вишли якийсь приклад) І якщо я правильно все зрозумів то в листі основна інформація, це період роботи і відпрацьовані часи, які в випадку запиту можна буде підтвердити якимись додатковими документами.
-
Доброго вечора. Питання, подавала по SWO себе і чоловіка (я головний аплікант). Заходжу підгружати документи - і в порталі MPNP свічусь тільки я як головний аплікант. Додати чоловіка - немає жодної кнопки. Що робити?
-
Вже вирішила питання. Дякую :)